Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В’ячеслав Грозний емоційно прокоментував матч з донецьким «Металургом»

В’ячеслав Грозний емоційно прокоментував матч з донецьким «Металургом»

В’ячеслав Грозний емоційно прокоментував матч з донецьким «Металургом»
Наставник ужгородської «Говерли» В'ячеслав Грозний, як завжди, докладно поспілкувався з журналістами на післяматчевій прес-конференції, - інформує прес-служба донецького «Металургу». - «Металург»...

Наставник ужгородської «Говерли» В'ячеслав Грозний, як завжди, докладно поспілкувався з журналістами на післяматчевій прес-конференції, - інформує прес-служба донецького «Металургу».

ВІДЕО ДНЯ

- «Металург» - граюча команда, - говорить В'ячеслав Вікторович, - проти неї завжди дуже складно грати - всі футболісти здорово працюють з м'ячем. Включаючи і флангових захисників, які включаються в кожну атаку. Донеччани - достатньо швидка, технічна команда. Для нас же початок атаки - це складно. Захисники, особливо центральні, що не підіграють. Акакпо був відсутній черезте, що у нього травма. Не захотів їхати і Герасимюк - це не в перший раз відбувається, це його право. Аруна не тренувався, оскільки він у Києві лікувався на базі «Динамо». Ми з ним зідзвонювалися, і він приїхав на установку. Аруна сказав: «Я вийду й стану грати». Нам дуже важливо, щоб були гравці, які зможуть контролювати м'яч. Качараба виїхав у розташування юнацької збірної. Ми їм побажаємо удачі на юнацькому чемпіонаті світу.

У нас і так був невеликий вибір гравців в обороні. Ми розуміли, що в швидкості ми будемо поступатися. У першому таймі Нельсон був настільки активний, що я змушений був поміняти місцями Хомина і Люльку. Люлька - найшвидший захисник у нас. Однак і там у нас виникали проблеми. Я розраховував, що за допомогою Аруни і Шацьких, ми зможемо обслужити швидких Хльобаса і Мякушко і досить забивного Фещука. Сьогодні у Мякушко було три з половиною моменти. Він міг забити. В інших іграх він забивав у більш складних моментах. Сьогодні він поспішав, нервував. Його підвела реалізація. А коли ти не забиваєш - то важко. У кожному разі, нічия, напевно, закономірний результат. Обидві команди, в таку спеку, намагалися максимально робити все, що могли. Ми допускали більше помилок в передачах, ніж «Металург».

Реклама

Нічия, нас, по-спортивному, влаштувала. Нам потрібно було взяти одне очко, щоб теоретично нас не змогли дістати конкуренти. Я висловлював претензії Прем'єр-лізі через те, що ми грали сьогодні, а «Іллічівець» та «Карпати» свої матчі проводять в неділю. Я розумію, що сьогодні грають «Дніпро» - «Шахтар». «Дніпро» грає 27-го травня фінал Ліги Європи. Дай Бог, їм виграти. Ми їх зустрінемо гідно. А адже матчі останніх двох турів повинні гратися в один день.

На «Оболоні» завжди приємно грати. З «Металургом» у нас були різні ігри. Бувало, ми і програвали, по 4 м'ячі пропускали. І з «Арсеналом» ми і програвали, і вигравали у донеччан. Нам важко з ними грати. «Металург» добре грає. «Говерлі» простіше грати з менш технічними командами. У нас вся група атаки більше любить атакувати, ніж оборонятися. Добре, що перший раз навесні ми зіграли на нуль. Я вже не вірив, що ми не пропустимо. Так помилялись в кожному матчі наші захисники. Слава Богу - сьогодні взяли одне очко. Так, ми не забили.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно