Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Безмотиваційна нічия "Металурга" і "Говерли" у Києві

Безмотиваційна нічия "Металурга" і "Говерли" у Києві
Без мотивації, без грошей, без ключових гравців і з туманним майбутнім. У такій ситуації підійшли сьогодні до матчу донецький Металург і Говерла. У формальних господарів не було цілого ряду...

Без мотивації, без грошей, без ключових гравців і з туманним майбутнім. У такій ситуації підійшли сьогодні до матчу донецький Металург і Говерла. У формальних господарів не було цілого ряду травмованих гравців, деякі з яких вже знайшли собі нову команду. У гостей зі складом було все більш-менш в порядку, проте в центрі захисту відсутній Акакпо, який відмовився їхати на цей поєдинок. Тренер Говерли був змушений пересунути в оборону півзахисника Тудосе.

ВІДЕО ДНЯ

У першому таймі Металург виглядав трохи краще, був більш ініціативним і цілком міг забивати. В одному з моментів Нойок потужно пробив зі штрафного і Коваль з труднощами перевів м'яч у штангу. Був шанс у Мишенка, який відібрав м'яч у Ягодинскіса, під кутом вийшов один на один і пробив у воротаря.

Гості відзначилися своїм епізодом під перерву, коли Аруна відмінно навісив з кутового і Шацьких, вільно пробиваючи головою з центру штрафного, відправив м'яч вище воріт.

Реклама

У другій половині зустрічі Металург трохи більше володів м'ячем, однак до гострих моментів це не приводило. Говерла ж розраховувала на індивідуальну майстерність своїх досвідчених гравців, які створювали шанси для форвардів. Один раз Хльобас вийшов один на один, перекинув воротаря, але забити у порожні ворота йому завадив захисник. В іншому моменті Аруна гарною передачею вивів на ворота Шацьких, який пробив у воротаря.

А ось наприкінці матчу кращий шанс мав Металург. Поступаленко, спокійно пробиваючи з лінії штрафної, відправив м'яч повз ворота. У підсумку нульова нічия, а обидві команди готуються домучити нинішній чемпіонат у останньому турі.

Реклама

Металург Д — Говерла 0:0

Металург Д: Бандура, Пляцикас, Путивцев, Прийма, Насонов, Овсепян (Барановський, 73), Нойок, Алешандре (Поступаленко, 57), Нельсон, Араужо, Мишенко (Козак, 61)Говерла: Коваль, Люлька, Ягодинскіс, Тудосе, Хомин, Райчевич, Аруна (Гришин, 83), Фещук, Мякушко, Шацьких, ХльобасПопередження: Нельсон, Насонов — Хльобас, Фещук

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно