Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Під час сесії Берегівської міськради меру Золтану Баб’яку вручили коровай (ФОТО)

Під час сесії Берегівської міськради меру Золтану Баб’яку вручили коровай (ФОТО)

Під час сесії Берегівської міськради меру Золтану Баб’яку вручили коровай (ФОТО)
22 травня відбулося засідання 43-ї сесії Берегівської міської ради VI скликання, на яке з’явилися 26 депутатів. Депутати розглянули 96 питань. На почату засідання у залі перед народними обранцями...

22 травня відбулося засідання 43-ї сесії Берегівської міської ради VI скликання, на яке з’явилися 26 депутатів. Депутати розглянули 96 питань.

ВІДЕО ДНЯ

На почату засідання у залі перед народними обранцями та запрошеними виступив народний козацький ансамбль «Горлиця» з Київщини. Його учасники заспівали Гімн України та народні пісні, а також вручили міському голові Золтану Бабяку коровай. Керівником ансамблю є Любов Рачинська.

Варто зазначити, що в.о. начальника Управління Державної казначейської служби України в Берегівському районі стала Олександра Глеба, яку цього дня було представлено депутатам.

Реклама

Під час розгляду питань порядку денного начальник фінансового управління Ольга Андришин доповіла, що протягом першого кварталу 2015 року до загального фонду було мобілізовано доходів у сумі більше 1 млн 700 тис.грн (139,5%). Перевиконання складає більше 3 млн грн. Головним джерелом наповнення міського бюджету є податок на доходи фізичних осіб. Також акцизного податку з реалізації СПД роздрібної торгівлі підакцизних товарів надійшло більше 1 млн. 500 тис.грн.

Світлана Холостенко інформувала про звільнення нещодавно призначеного в.о. головного редактора газети «Берегово» Миколи Горват за власним бажання. Тож, наразі редакція залишилася без очільника. Також підтримали депутати виділення близько 76 тис.грн на дофінансування Програми будівництва заводу механізованої переробки та складання побутових відходів на території с. Яноші. Нагадаємо, міська рада співфінансує цей грантовий проект ЄС разом з Берегівської РДА та сільрадою.

Реклама

Традиційно було виділено земельні ділянки берегівським учасникам АТО.

Наприкінці в.о. головного архітектора міста Петро Поп інформував про потребу затвердження найменувань вулиць та площ м. Берегове, яке буде оприлюднено через ЗМІ. Це дозволить уникнути плутанини серед населення та різноманітних установ.

Під час сесії Берегівської міськради меру Золтану Баб’яку вручили коровай (ФОТО) – 01
Реклама
Під час сесії Берегівської міськради меру Золтану Баб’яку вручили коровай (ФОТО) – 02
Під час сесії Берегівської міськради меру Золтану Баб’яку вручили коровай (ФОТО) – 03
Під час сесії Берегівської міськради меру Золтану Баб’яку вручили коровай (ФОТО) – 04
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно