Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Унікальне родинне багатство

Унікальне родинне багатство
Кожна закарпатська родина може похвалитись своїми здобутками. Хтось став лауреатом престижної премії, дехто - захищає честь області на міжнародних змаганнях. Але є такі родини, де батьки небайдужі не...

Кожна закарпатська родина може похвалитись своїми здобутками. Хтось став лауреатом престижної премії, дехто - захищає честь області на міжнародних змаганнях. Але є такі родини, де батьки небайдужі не тільки до власних дітей. Мукачівець Роман Денеш може похвалитись не лише власними життєвими здобутками, але й... великою родиною!

ВІДЕО ДНЯ

Мрія, яка втілилась у життя

Це почалося чотири роки тому. Роман та Наталія, маючи двох власних дітей, вирішили всиновити спочатку одну дитину. Але сталось так, що прийняли до своєї сім'ї ще трьох дітей.

Реклама

“Причиною нашого піклування про прийомних дітей стала сумна історія. Працівники Перечинського інтернату розповіли, що одну дівчинку забрали з цього закладу додому. Та через два місяці її знову повернули назад. Повірте, дитина, яка мріяла про домашнє тепло, повернувшись в інтернат, отримала важку травму, яка довго загоюється. І тому, аби у дітей не було таких ситуацій і душевних переживань, вирішили, що будемо їх всиновлювати”, - мовила пані Наталія.

Першими вихованцями Романа та Наталії стали Анюта, Дмитро, Іван та Марія, які приєднались до згаданих двох власних чад подружжя Денешів.

Реклама

Продовження історії родини Денешів, в якій виховується восьмеро дітей, читайте у газеті «Панорама» за 20 грудня.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно