Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Працівники Тячівської РДА прийшли на роботу у вишиванках

Працівники Тячівської РДА прийшли на роботу у вишиванках
Сьогодні, 21 травня, українці всього світу відзначають День вишиванки. Державні службовці Тячівської райдержадміністрації долучились до Всеукраїнського флеш-мобу «День вишиванки - єднає...

Сьогодні, 21 травня, українці всього світу відзначають День вишиванки.

ВІДЕО ДНЯ

Державні службовці Тячівської райдержадміністрації долучились до Всеукраїнського флеш-мобу «День вишиванки - єднає українців» та прийшли на роботу в національному одязі. Таким чином вони проявили свою повагу до традицій нашої країни та національного символу українського народу - вишиванки, - повідомили у прес-службі Тячівської РДА.

Зокрема, вишиване вбрання одягнули т.в.о. голови державної адміністрації Василь Йовдій, заступники Василь Дем’янчук та Василь Каганець, керівник апарату Богдан Макусій, заступник керівника апарату, начальник організаційного відділу Євгенія Славна. До флеш-мобу долучились також в.о. голови районної ради Ігор Грабарь, керівник районного волонтерського центру «Горгани» Богдан Колодницький та інші керівники структурних підрозділів та працівники державної адміністрації.

Реклама

Приємним сюрпризом для всіх учасників національного флешмобу стало повідомлення Василя Йовдія про те, що всі державні службовці, які виявили свою національну свідомість та прийшли на роботу у вишиванці, отримають премію в розмірі 1000 гривень.

Переповнені позитивними емоціями всі учасники святкового дійства зробили фото на пам'ять перед будівлею райдержадміністрації.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно