Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпатцям представили нових очільників Чопського та Мукачівського прикордонного загонів (ФОТО)

Закарпатцям представили нових очільників Чопського та Мукачівського прикордонного загонів (ФОТО)

Закарпатцям представили нових очільників Чопського та Мукачівського прикордонного загонів (ФОТО)
У Державній прикордонній службі знову ротація – змінено керівників загонів на Закарпатті. Відтепер Чопський прикордонний загін очолюватиме підполковник Сергій Михайлович Крень. Начальником...

У Державній прикордонній службі знову ротація – змінено керівників загонів на Закарпатті.

ВІДЕО ДНЯ

Відтепер Чопський прикордонний загін очолюватиме підполковник Сергій Михайлович Крень. Начальником Мукачівського прикордонного загону став полковник Андрій Васильович Панченко, - інформує прес-служба Закарпатської ОДА.

Нових очільників представляв начальник Західного регіонального управління Держприкордонслужби генерал-майор Володимир Плешко. Від обласної влади головних прикордонників краю вітали в.о. голови Закарпатської ОДА Михайло Рівіс та голова обласної ради Володимир Чубірко.

Реклама

Михайло Рівіс зазначив: "Очікую кращих результатах у протидії порушенням на кордоні. Мушу відмітити зростання напруги в прикордонних ділянках, так, зокрема, і ЗМІ відмічають активізацію переміщення контрабанди, як от тютюнових виробів, також із застосуванням літальних апаратів. Закликаю також тісно співпрацювати з СБУ стосовно протидії переміщенню наркотичних засобів, вимагаю дієвості в цьому та інших завданнях. І прошу налагодити якісну взаємодію з усіма правоохоронними органами".

Володимир Чубірко акцентував: "Наш край особливий, адже межує одразу з чотирма країнами Європи. Тому безпека кордонів для нашої області – вкрай важливе питання. Прошу і надалі активно співпрацювати з органами місцевого самоврядування, з громадами, для попередження правопорушень. Кордон – це наше обличчя, пам’ятайте про це".

Реклама

Прокурор Закарпаття Володимир Янко підкреслив, що принциповим є абсолютне дотримання законів при перетині кордону, адже прикордонники – перші, хто зустрічає в краї людей, і через те, як професійно вони спрацюють, залежить і ставлення до України.

В.о. керівника Закарпатської митниці ДФС Ігор Олійник запросив колег з Держприкордонслужби "бути більш зрозумілими один для одного, проявляти більше комунікабельності і менше бюрократії".

Відтак, обласна влада закликала всіх представників силових і правоохоронних відомств в області до співпраці та повної комунікації, якісної взаємодії - тим паче, що в цей час охорона кордону є пріоритетним питанням безпеки держави. Опісля учасники зустрічі обговорили проблеми, які є в практичній діяльності прикордонної служби та побажали новим керівникам успіхів у службі та швидкого досягнення кращих результатів в дотриманні правопорядку на кордоні.

Реклама
Закарпатцям представили нових очільників Чопського та Мукачівського прикордонного загонів (ФОТО) – 01
Закарпатцям представили нових очільників Чопського та Мукачівського прикордонного загонів (ФОТО) – 02
Закарпатцям представили нових очільників Чопського та Мукачівського прикордонного загонів (ФОТО) – 03
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно