Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Товариство угорської культури Закарпаття КМКС обурене фактом розклеювання листівок на Берегівщині зі списком "ухильників"

Товариство угорської культури Закарпаття КМКС обурене фактом розклеювання листівок на Берегівщині зі списком "ухильників"

Товариство угорської культури Закарпаття КМКС обурене фактом розклеювання листівок на Берегівщині зі списком "ухильників"
КМКС відреагувало на повідомлення у ЗМІ про оприлюднених списків «ухильників» на Берегівщині. "Товариство угорської культури Закарпаття (ТУКЗ-КМКС) з обуренням дізналося про те, що в деяких...

КМКС відреагувало на повідомлення у ЗМІ про оприлюднених списків «ухильників» на Берегівщині.

ВІДЕО ДНЯ

"Товариство угорської культури Закарпаття (ТУКЗ-КМКС) з обуренням дізналося про те, що в деяких угорських селах Берегівського району невідомі розвісили листівки зі списками та особистими даними мешканців, які нібито відмовилися від отримання повісток. Наше Товариство рішуче засуджує цю акцію, вважаючи її провокацією, яка спрямована проти місцевого населення, й твердо виступає за дотримання принципів захисту основних прав та свобод людини і особистих даних громадян, що гарантується Законами Конституції України.

Для нашої організації є незрозумілим, яким чином могла потрапити конфіденційна інформація до рук некомпетентних осіб. Справжність змісту документів зі списками не підтверджено офіційно, відтак цей вчинок вважається зловживанням щодо використання особистих даних, що суворо карається законом.

Реклама

ТУКЗ-КМКС звернеться до правоохоронних органів щодо розслідування розклеювання невідомими особами листівок зі списками мешканців вищезазначених сіл, – йдеться у повідомленні президії ТУКЗ-КМКС.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно