Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Владика Феодор відзначив свій День Ангела (ФОТО)

Владика Феодор відзначив свій День Ангела (ФОТО)
День Ангела керуючого Мукачівською єпархією архієпископа Мукачівського і Ужгородського Феодора. В цей день у Мукачівському Свято-Миколаївському монастирі була відслужена святкова Божественна...

День Ангела керуючого Мукачівською єпархією архієпископа Мукачівського і Ужгородського Феодора. В цей день у Мукачівському Свято-Миколаївському монастирі була відслужена святкова Божественна Літургія, повідомили у прес-службі Мукачівської єпархії УПЦ.

ВІДЕО ДНЯ

Його Високопреосвященству співслужили високопреосвященніший Марк, митрополит Хустський і Виноградівський, Постійний член Священного Синоду УПЦ, високопреосвященніший Олександр, митрополит Переяслав-Хмельницький і Вишневський, преосвященніший Антоній, епископ Угольський, вікарій Хустської єпархій та сонм священнослужителів Мукачівської єпархії.

У святковій Літургії взяли участь всі намісники та настоятельниці чоловічих та жіночих монастирів єпархії, благочинні районів та представники влади краю.

Реклама

Богослужіння оспівували хор священнослужителів Мукачівської єпархії під керівництвом регента протоієрея Василія Юрини.

На Літургії архіпастирі з духовенством молилися за здоров’я ювіляра. Під час заупокійної ектенії була вознесена особлива молитва за упокій спочилого першого предстоятеля УПЦ, Блаженнішого Володимира, митрополита Київського і всієї України.

Реклама

У кінці Божественної Літургії владика Марк у вітальному слові побажав владиці Феодору архіпастирської мудрості та натхнення у нелегких трудах у неспокійний теперішній час.

По закінченні богослужіння був відслужений подячний молебен священномученику Феодору, архієпископу Олександрійському Небесному Покровителю владики Феодора.

Владика Феодор відзначив свій День Ангела (ФОТО) – 01
Реклама
Владика Феодор відзначив свій День Ангела (ФОТО) – 02
Владика Феодор відзначив свій День Ангела (ФОТО) – 03
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно