Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Пільгова передплата газети, як один із варіантів суттєвого заощадження

Пільгова передплата газети, як один із варіантів суттєвого заощадження

Пільгова передплата газети, як один із варіантів суттєвого заощадження
Незабаром завершується передплатна кампанія на періодичні друковані засоби масової інформації – залишилося вже менше двох тижнів. Ми знаємо, що більшість наших постійних читачів вже встигли...

Незабаром завершується передплатна кампанія на періодичні друковані засоби масової інформації – залишилося вже менше двох тижнів. Ми знаємо, що більшість наших постійних читачів вже встигли передплатити «Панораму» на наступний 2015-й рік. Але одночасно з цим існує певна категорія людей, для яких в зв’язку з доволі відчутним зниженням рівня життя поновлення передплати на наступний рік є доволі складним у фінансовому плані. Йдеться передусім про соціально незахищені верстви населення: пенсіонерів, інвалідів, студентів, матерів-одиначок, багатодітні сім’ї. Декому з них, можливо, доведеться обирати між передплатою на улюблене видання і придбанням найнеобхіднішого для повсякденного життя.

ВІДЕО ДНЯ

Саме тому редакція газети «Панорама» вирішила піти назустріч названим категоріям населення і організувати для них пільгову передплату. В рамках цієї соціальної акції передбачається можливість передплатити «Панораму» значно дешевше: на 30% (при передплаті газети на півроку) і на 50% (на рік) від звичайної ціни. Тобто в першому випадку представники соціально незахищених верств населення замість 50-ти гривень мають заплатити 35, а в другому – не 100, а лише 50 гривень, й матимуть можливість півроку або увесь наступний рік бути поінформованими про події в місті, районі, області, брати участь у різних акціях, конкурсах, розіграшах призів, звертатись на «Гарячу лінію» «Панорами» з пропозиціями, скаргами тощо.

Пільгову передплату на наше видання можна здійснити в редакції газети «Панорама» за адресою: м.Мукачево, пл.Миру, 29/3. При собі мати відповідне посвідчення.

Реклама

Залишайтеся з нами в 2015-му році!

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно