Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Чопські рятувальники навчали школярів правильному поводженню під час екстремальних ситуацій (ФОТО)

Чопські рятувальники навчали школярів правильному поводженню під час екстремальних ситуацій (ФОТО)

Чопські рятувальники навчали школярів правильному поводженню під час екстремальних ситуацій (ФОТО)
Як не стати жертвою пожежі та що робити у випадку виникнення надзвичайних ситуацій різного характеру – такі теми розглянули під час акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти», яку рятувальники...

Як не стати жертвою пожежі та що робити у випадку виникнення надзвичайних ситуацій різного характеру – такі теми розглянули під час акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти», яку рятувальники організували 18 травня в м. Чоп. У заході, що відбувся на базі місцевої загальноосвітньої школи №1, були задіяні учні 5-11-х класів.

ВІДЕО ДНЯ

Насамперед, вогнеборці 7-ї державної пожежно-рятувальної частини провели для школярів лекцію, що стосувалася порядку дій у різноманітних екстремальних ситуаціях – під час пожежі, виявлення вибухових пристроїв або у випадку загрози терористичного акту. Окремо бійці ДСНС зупинилися на темі руйнівних наслідків пожежі та причин виникнення загорань у побуті. Зокрема, дітей застерегли від легковажного поводження з вогнем, легкозаймистими предметами, газом тощо, - йдеться у повідомленні У ДСНС України в Закарпатській області.

Далі відбулася тренувальна евакуація учнів і педагогічного колективу з будівлі навчального закладу. Діти організовано вийшли на шкільне подвір’я, де рятувальники продемонстрували їм дії пожежників під час задимлення в приміщенні та загасили умовне загорання. Крім цього, вогнеборці виставили на огляд молоді обладнання пожежної машини. Школярам розповіли про тактико-технічні характеристики спеціального автомобіля й показали бойове спорядження рятувальників. Учні мали можливість посидіти в кабіні пожежного авто й приміряти на себе «обладунки» вогнеборця.

Реклама

Насамкінець, зважаючи на близькість літніх канікул, рятувальники закликали дітей бути пильними й обережними, дотримуватися правил безпеки під час літнього відпочинку в екосистемах і на водоймах, а також роздали школярам листівки із переліком рекомендацій щодо безпечної поведінки влітку.

Чопські рятувальники навчали школярів правильному поводженню під час екстремальних ситуацій (ФОТО) – 01
Реклама
Чопські рятувальники навчали школярів правильному поводженню під час екстремальних ситуацій (ФОТО) – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно