Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Закарпаття з візитом завітав координатор системи ООН в Україні Ніл Вокер

На Закарпаття з візитом завітав координатор системи ООН в Україні Ніл Вокер

На Закарпаття з візитом завітав координатор системи ООН в Україні Ніл Вокер
Цього тижня Закарпаття відвідують координатор системи ООН в Україні Ніл Вокер, старший програмний менеджер ПРООН Оксана Реміга та міжнародний менеджер проекту Хендрі ван Зіл. Вони оцінюють рівень...

Цього тижня Закарпаття відвідують координатор системи ООН в Україні Ніл Вокер, старший програмний менеджер ПРООН Оксана Реміга та міжнародний менеджер проекту Хендрі ван Зіл. Вони оцінюють рівень співпраці проекту ЄС\ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду». Вже проведено зустріч з головою Закарпатської обласної ради Володимиром Чубірком, - зазначили у прес-службі облради.

ВІДЕО ДНЯ

«Зустрічався з координатором системи ООН в Україні Нілом Вокером, старшим програмним менеджером ПРООН Оксаною Ремігою та міжнародним менеджером проекту Хендріком ван Зілом, які відвідують наш край в ці дні. Вони оцінюють рівень співпраці проекту ЄС\ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду». Закарпаття працює з проектом вже сьомий рік. Налагоджено партнерство з усіма 13 районами, 116 місцевими радами, 116 громадськими об’єднаннями області. В рамках проекту вдалося інвестувати в розвиток закарпатських громад майже 21 мільйон гривень. За ці кошти нам вдалося реалізувати 86 проекти у сфері енергозбереження, 24 - медицині. З менеджерами ПРООН обговорювали як реалізуватиметься третя фаза проекту на Закарпатті. До проекту вже долучили Ужгород та Хуст, 29 сільські та 2 селищні ради.

Головну увагу акцентуватимемо на заходах з енергозбереження. Так, у 18 школах та 8 закладах охорони здоров’я замінюватимуть вікна на енергоощадні, утеплятимуть фасади. У двох селах оновлять вуличне освітлення, в трьох селах буде облаштована система водопостачання. Менеджери ПРООН високо оцінили те, як реалізують проекти на Закарпатті та висловили впевненість, що й цього разу область зможе показати високі результати співпраці», - повідомив Володимир Чубірко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно