Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Тячеві відбулось засідання міськвиконкому

У Тячеві відбулось засідання міськвиконкому
Нещодавно відбулося чергове засідання виконавчого комітету Тячівської міської ради, яке провів міський голова І.І. Ковач. На порядок денний були винесені наступні питання: про стан благоустрою,...

Нещодавно відбулося чергове засідання виконавчого комітету Тячівської міської ради, яке провів міський голова І.І. Ковач.

ВІДЕО ДНЯ

На порядок денний були винесені наступні питання: про стан благоустрою, озеленення та санітарної очистки території м.Тячів та с. Тячівка, про затвердження переліку об'єктів, будівництво (реконструкція), який проводитиметься за кошти місцевого бюджету та бюджетів інших рівнів, про затвердження кошторисних розрахунків вартості реконструкції, поточного ремонту об’єктів у м. Тячів, а також про погодження тарифів на послуги з вивезення та знешкодження твердих побутових відходів (ТПВ) на території Тячівської міської ради.

Ще виконком заслухав питання про визначення органів, якими надаються відомості, про склад зареєстрованих у житлових приміщеннях осіб для нарахування субсидій в місті Тячів та с. Тячівка.

Реклама

Також члени виконкому розглянули звернення громадян щодо присвоєння адресних номерів, взяття на квартирний облік, про проведення загальноміських заходів для випускників Тячівських дошкільних та шкільних навчальних закладів, про виділення коштів для відшкодування вартості ритуальних послуг, пов'язаних з похованням померлих осіб та інші питання соціального захисту населення.

Крім цього, розглянуті звернення фізичних осіб щодо продовження їм дозволу на здійснення діяльності у сфері відпочинку та розваг, роздрібної торгівлі в м. Тячів.

Реклама

Усі вище перераховані питання порядку денного заслухані та розглянуті членами виконкому, прийняті відповідні рішення, окремі питання запропоновано довивчити.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно