Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Учасник "Голосу країни" Іван Пилипець виступив на фестивалі "Веселка над Тисою"

Учасник "Голосу країни" Іван Пилипець виступив на фестивалі "Веселка над Тисою"

Учасник "Голосу країни" Іван Пилипець виступив на фестивалі "Веселка над Тисою"
З 14 по 17 травня у Хусті проходив десятий Міжнародний фестиваль сучасної та народної пісні «Веселка над Тисою», організований відділом культури і туризму Хустської РДА. На нього з’їхалися молоді...

З 14 по 17 травня у Хусті проходив десятий Міжнародний фестиваль сучасної та народної пісні «Веселка над Тисою», організований відділом культури і туризму Хустської РДА.

ВІДЕО ДНЯ

На нього з’їхалися молоді виконавці з усіх куточків України та зарубіжжя. Учасників оцінювало високопрофесійне журі, у складі: Олександр Злотник, Ірма Гвініашвіллі, Наталія Коваль, Тетяна Апанасенко, Ігор Білик, - повідомили у Хустській РДА.

Концертною програмою керував не менш епатажний ведучий – Олег Лисій. Після напруженого конкурсного дня, для гостей було організовано вечір – зустріч у готельно-ресторанному комплексі «VIP». А наступного дня, 16 травня, перед гала-концертом, проведено екскурсії по мальовничих куточках Хустщини.

Реклама

Опісля, на майдані Незалежності, перед численною публікою пройшла церемонія нагородження, у якій взяв участь керівник Хустського району М.М. Пристая та виступили кращі з кращих конкурсантів.

Та найбільшим сюрпризом для глядачів став виступ учасників телешоу «Голос Країни» та гурту «Remix».

Реклама

«Дуже приємно, що такий фестиваль проводиться саме тут, на нашій нарцисовій землі. Адже, так само, як цвіте і буяє весняна природа, – зароджуються нові таланти на ниві багатої української культури»- Зазначив у своєму виступі очільник району Михайло Пристая.- «Подібні заходи дуже важливі для розвитку обдарованої творчої молоді. Тож, думаю, що і в майбутньому будемо їх підтримувати та проводити», продовжив він.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно