Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Мукачеві вчили депутатів місцевих рад, громадськість та правоохоронців протидіяти дискримінації

У Мукачеві вчили депутатів місцевих рад, громадськість та правоохоронців протидіяти дискримінації

У Мукачеві вчили депутатів місцевих рад, громадськість та правоохоронців протидіяти дискримінації
Днями у Мукачеві в рамках проекту «Підвищення рівня знань представників державних установ у сфері захисту громадян від дискримінації» почалась серія семінарів для представників органів влади,...

Днями у Мукачеві в рамках проекту «Підвищення рівня знань представників державних установ у сфері захисту громадян від дискримінації» почалась серія семінарів для представників органів влади, депутатів міських і районних рад, а також для правоохоронних органів у сфері захисту прав людини та антидискримінаційної політики, з метою формування культури толерантності та протидії ксенофобії у щоденній роботі.

ВІДЕО ДНЯ

Організатором семінарів є благодійний фонд «Розвиток» у тісній співпраці з Мукачівською міською радою. Захід відбувається за сприяння фонду «Відродження» та при інформаційній підтримці Коаліції з протидії дискримінації в Україні і Міжнародної організації з міграції, – зазначає Євгенія Красилинець, речниця Мукачівського МВ УМВС.

У приміщенні Будинку школярів відбувся перший семінар «Дискримінація – причини, наслідки та шляхи подолання», на який були запрошені також співробітники Мукачівського міського відділу міліції, зокрема громадський блок.

Реклама

Метою даного проекту є покращення рівня знань у сфері захисту прав людини та антидискримінаційної політики, формування культури толерантності та протидії ксенофобії у представників державних установ; поглиблення знань та покращення практичних навичок у суддів у сфері застосування положень Європейських конвенцій з прав людини та Закону України про дискримінацію; підвищення рівня розуміння проблеми дискримінації зі сторони правоохоронних органів; зміна установок, поведінки і стандартів спілкування з громадянами, які звертаються за допомогою до представників влади та правоохоронних органів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно