Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Зловмисник вкрав у 47-річного фермера вагітну кобилу

Зловмисник вкрав у 47-річного фермера вагітну кобилу
До Берегівського райвідділу міліції із заявою звернувся 47-річний місцевий фермер. Заявник повідомив, що вночі з його фермерського господарства хтось викрав молодого бичка та жеребну...

До Берегівського райвідділу міліції із заявою звернувся 47-річний місцевий фермер. Заявник повідомив, що вночі з його фермерського господарства хтось викрав молодого бичка та жеребну кобилу.

ВІДЕО ДНЯ

Невдовзі правоохоронці встановили місце знаходження викраденої кобили. Її вже встигли перепродати. Того ж дня правоохоронці затримали і підозрюваного у крадіжці худоби, 30-річного мешканця с.Горонда Мукачівського району. У скоєному той зізнався, - йдеться у повідомленні Берегівського РВ УМВС.

У ході слідства встановлено причетність мукачівця до вчинення крадіжки з мисливського будинку, розташованого в тому ж селі. Тої ж ночі злодій поцупив від мисливців їхній трофей - шкіру косулі.

Реклама

Затриманий зловмисник, як з′ясувалося, вже чотири рази був засуджений за крадіжки. Біля року тому він в черговий раз звільнився з місць позбавлення волі. Вдома знайти роботу він не зміг, тож подався в сусідній Берегівський район, однак і там працевлаштуватися йому не вдалося. Тому й вирішив заробляти на прожиття давньою «професією» - пішов красти.

Фермеру правоохоронці повернули його кобилу, яка от-от має народити лоша. А от бичок від злодіїв утік і де він тепер, невідомо.

Реклама

Крадену шкіру косулі працівники міліції вилучили з будинку крадія та повернули представникам мисливського колективу.

Відносно злодійкуватого мукачівця слідчий відкрив два кримінальні провадження за ч.3 ст.185 (Крадіжка з проникненням у приміщення) Кримінального кодексу України. На даний час слідство уже завершено, справу направлено до суду.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно