Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві та Ужгородщині горіли дві іномарки

У Мукачеві та Ужгородщині горіли дві іномарки
16 травня в с. Минай Ужгородського району під час руху загорівся легковий автомобіль «Daewoo Lanos» 2005 року випуску. Водій автомобіля помітив дим з-під капота й о 16:54 повідомив про пожежу до...

16 травня в с. Минай Ужгородського району під час руху загорівся легковий автомобіль «Daewoo Lanos» 2005 року випуску. Водій автомобіля помітив дим з-під капота й о 16:54 повідомив про пожежу до оперативно-рятувальної служби.

ВІДЕО ДНЯ

На місце події оперативно прибули бійці 14-ї державної пожежно-рятувальної частини, які о 17:23 локалізували загорання і через 3 хвилини повністю його ліквідували. Завдяки діям вогнеборців машина майже не постраждала від вогню. Внаслідок пожежі було пошкоджено тільки корпус бачка гальмівної рідини. Причину появи вогню, як і суму завданих збитків, наразі встановлюють правоохоронні органи, - йдеться у повідомленні У ДСНС України в Закарпатській області.

Крім цього, у ніч на 17 травня в Мукачеві на вул. Українській загорівся автомобіль «Volkswagen Sharan» 2001 року випуску. Машина була припаркована неподалік від будинку власника транспортного засобу. Пожежу в автомобілі побачили місцеві мешканці, які о 03:45 подзвонили до служби порятунку «101».

Реклама

На боротьбу з полум’ям виїхали два відділення вогнеборців – по одному із 18-ї та 19-ї державних пожежно-рятувальних частин. Спільними зусиллями бійці ДСНС о 04:00 локалізували пожежу, а через 10 хвилин – повністю загасили вогонь. Полум’я встигло знищити моторний відсік і пошкодити передню панель автомобіля. Причина виникнення пожежі й завдані стихією збитки наразі встановлюються.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно