Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Виступ голландського хору викликав фурор у берегівчан

Виступ голландського хору викликав фурор у берегівчан
У рамках цьогорічного благодійного туру по Тисо-Дунайській низовині, голландський госпел-хор «Shirchadasj» побував і у Берегові. О шостій годині вечора зала місцевого Будинку культури наповнилася...

У рамках цьогорічного благодійного туру по Тисо-Дунайській низовині, голландський госпел-хор «Shirchadasj» побував і у Берегові.

ВІДЕО ДНЯ

О шостій годині вечора зала місцевого Будинку культури наповнилася глядачами. Із зібраних на безкоштовному концерті пожертв організатори підтримають Угорську реформатську службу допомоги, яка постійно надає Закарпаттю матеріальну допомогу.

Вже 30 років поспіль госпел-хор систематично відвідує Угорщину, проте цьогоріч, попри виступи в Угорщині та Трансільванії, «Shirchadasj& Band » вперше завітав і на Закарпаття.

Реклама

На початку концерту пролунало, що угорське слово набуде нового значення. Метою хору є розробка нової духовної спадщини угорської спільноти, яка базується на незламній вірі в Ісуса Христа. Нині перед угорцями Закарпаття гори височіють не тільки географічно, а й викликають проблеми у буденному житті. Однак віра у Бога допоможе владнати ці проблеми. Тур символізує підтримку закарпатської нацменшини та її зближення з закордонними представниками.

Потім присутніх привітав єпископ Закарпатського реформатського церковного округу Шандор Зан Фабіан. «Тільки там буде благодать Божа, де звеличують Його ім’я», – підкреслив він, підбадьорюючи слухачів словами про те, що концерт відбувся з благословенням Всевишнього, який має владу над усіма верствами населення та може зглянутися над ними, в якій би ситуації вони не опинились.

Реклама

Берегівській публіці госпел-хор «Shirchadasj & Band» представив програму «Ти повернув мене додому». У піснях хору йдеться про любов до Бога, важкі ситуації, що трапляються у житті, та найкращі методи вирішення проблем. Якісне освітлення та потужна аудіотехніка – невід’ємна частина концерту, який тривав майже дві години. Глядачі стоячи аплодували хору після виступу. Наприкінці концерту співаки госпел-хору «Shirchadasj», вишикувавшись по обидва боки сцени, угорською мовою заспівали берегівчанам пісню-благословення, що зробило останні акорди заходу ще більш душевними. Слухачі, збагативши своє життя особливими враженнями, покинули залу з відчуттям вдячності Богові. Вони довідалися про те, що людське життя може бути щасливим не лише в раю, а й на Землі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно