Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Ужгородська "Говерла" з забитими м’ячами поступилась луцькій "Волині" (ВІДЕО)

Ужгородська "Говерла" з забитими м’ячами поступилась луцькій "Волині" (ВІДЕО)

Ужгородська "Говерла" з забитими м’ячами поступилась луцькій "Волині" (ВІДЕО)
Останні результати "Волині" не дозволяють команді поборотися за місце в Лізі Європи. І самі гравці казали, що особливої ​​мотивації на кінцівку чемпіонату у них немає. Очевидно, немає цієї самої...

Останні результати "Волині" не дозволяють команді поборотися за місце в Лізі Європи. І самі гравці казали, що особливої ​​мотивації на кінцівку чемпіонату у них немає. Очевидно, немає цієї самої мотивації і у "Говерли", так як формально повинна вилітати тільки одна команда, а "Іллічівець" відстає від ужгородського колективу на шість очок. До складу ужгородці повернулися Хомин та Шацьких, яких керівництво клубу ніби як вимагало усунути від матчів.

ВІДЕО ДНЯ

Гру значно краще розпочали господарі, які швидко перебралися на половину поля суперника і забили гол. На сьомій хвилині Олександру Кобахідзе вдався хороший удар метрів з 22-х. "Волинь" продовжувала тиснути, а "Говерла" спокійно пропускала гравців до своєї штрафної, що призводило до дальніх ударів Бікфалві та Політило. Відповісти гості зуміли лише шансом Фещука, коли м'яч після закидання до воріт лучан виявився у форварда, проте Максим з вигідного положення пробив вкрай неточно.

А тут і другий гол наспів, так як Говерла дозволила собі грубу помилку в обороні. Мемешев і Бабатунде удвох опинилися перед Ковалем, і Редван не поскупився, відкотивши м'яч вільному партнеру, 2:0. Здавалося, гостям уже нема чого ловити, але поки молоді Мякушко і Хльобас проводили не найкращий свій тайм, відіграти один гол зуміли ветерани: Фещук, обігравшись з Шацьких, пройшов по центру штрафного і точно пробив у кут.

Реклама

"Волинь" знову заволоділа перевагою і могла спокійно довести справу до перерви, але тепер прийшла черга грубої помилки господарів. Шуст не зумів нормально прийняти передачу партнера і м'яч відскочив до вільного Мякушко, а той легко переправив круглого у сітку. Дивна помилка воротаря допомогла закарпатцям зрівняти рахунок.

У другій половині зустрічі підопічні Віталія Кварцяного досить швидко захопила перевагу і довгий час не могла забити з-за вдалої гри Максима Коваля. Власне, воротар Говерли був чи не єдиним, хто дійсно хотів обороняти ворота ужгородської команди. В іншому Бікфалві, Бабатунде і Мемешев спокійно комбінували у штрафному суперника.

Реклама

Гол прийшов після помилки Глушицького. Гравець втратив м'яч на фланзі, пішов простріл і Бікфалві зумів пробити Коваля. Тут же відзначився і вийшов на заміну Козьбан. Спершу Дмитро не зміг замкнути хороший простріл Бабатунде, але через кілька хвилин форварду вдався красивий удар через себе.

Господарі спокійно утримали потрібний рахунок і здобули першу перемогу за сім останніх турів.

Волинь — Говерла 4:2Голи: Кобахідзе, 7, Бабатунде, 23, Бікфалві, 64, Козьбан, 73 — Фещук, 28, Мякушко, 45Волинь: Шуст, Гуменюк (Парцванія, 82), Жунич, Шабанов, Польовий, Шарпар, Політило, Мемешев (Козьбан, 65), Кобахідзе, Бікфалві, Бабатунде (Петров, 90+2)Говерла: Коваль, Люлька, Шимич (Глушицький, 59), Ягодинскіс, Хомин, Тудосе, Райчевич, Мякущко, Фещук, Шацьких (Гришин, 79), ХльобасПопередження: Шацьких

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно