Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Владика Феодор звершив богослужіння на Воловеччині (ФОТО)

Владика Феодор звершив богослужіння на Воловеччині (ФОТО)
16-го травня Високопреосвященніший Феодор архієпископ Мукачівський і Ужгородський, в день пам’яті ікони Пресвятої Богородиці «Успіння Києво-Печерської», звершив архієрейське богослужіння в...

16-го травня Високопреосвященніший Феодор архієпископ Мукачівський і Ужгородський, в день пам’яті ікони Пресвятої Богородиці «Успіння Києво-Печерської», звершив архієрейське богослужіння в Свято-Успенському чоловічому монастирі с. Кічерний Воловецького району.

ВІДЕО ДНЯ

Свого архієрея з радістю та любов’ю зустрічали намісник обителі — архімандрит Іов (Маланка) вірники храмів Воловецького благочиння та монашество єпархії. Його Високопреосвященству співслужили понад 25 священнослужителів, - зазначили у Мукачівській православній Єпархії.

Після закінчення богослужіння був здійснений хресний хід навколо монастиря з читанням Євангелія. Після чого архіпастир звернувся до присутніх з вітальним словом. «В цей день неможливо не радіти. Багато скорбот, проблем, негараздів є в нас в житті в усіх без винятку. Проте нині не радіти не можливо. З Богом завжди легко, де б ми не були. З Ним завжди світло, незалежно від обставин. Він завжди приходить нам на допомогу, треба тільки звернутися до Нього. Деколи люди кажуть, що жити настільки важко, що нестерпно. Не можна так говорити! Ось ми стоїмо з вами в храмі. Живі, здорові, щасливі і радісні, тому що прославляємо Воскреслого із мертвих Христа Жизнодавця. 95% ми маємо благодіянь Божих, 5% маємо скорбот і проблем. Тому прославляти Бога потрібно і в скорботі, і в радості. Він все переміг! Перед нами блаженна вічність!», – наголосив владика Феодор.

Реклама
Владика Феодор звершив богослужіння на Воловеччині (ФОТО) – 01
Владика Феодор звершив богослужіння на Воловеччині (ФОТО) – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно