Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Міліція провела черговий рейд стихійними ринками Мукачева

Міліція провела черговий рейд стихійними ринками Мукачева
Стихійні ринки у місті Мукачеві становлять реальну проблему для містян, заважають руху громадського та приватного транспорту, є місцем для нагромадження сміття та псують естетику міста. На цей раз ...

Стихійні ринки у місті Мукачеві становлять реальну проблему для містян, заважають руху громадського та приватного транспорту, є місцем для нагромадження сміття та псують естетику міста. На цей раз правоохоронці відпрацьовували вул.Матросова (неподалік ринку «ГІД») та вул.Зелену (мікрорайон «Росвигово»).

ВІДЕО ДНЯ

Про це повідомляє речниця Мукачівського МВ УМВС Наталія Машіко.

– Таке негативне явище, як стихійна торгівля, викоренити непросто, хоча міліцією боротьба з несанкціонованими місцями торгівлі ведеться постійно, - розповідає начальник Мукачівського міського відділу міліції Віталій Шимоняк. Деякі громадяни навіть не уявляють, який ризик тягнуть за собою покупки в несанкціонованих місцях. Вони не замислюються над тим, в якій мірі можна нашкодити власному здоров’ю, якщо харчуватися зі стихійних ринків. Адже незаконну торгівлю ніхто не контролює, якість і свіжість продуктів на стихійних ринках не перевіряють, а самі продавці працюють з грубим порушенням санітарно-гігієнічних правил (без санітарного одягу, медичних книжок, порушується температурний режим при зберіганні і реалізації харчів). Нерідко торгівля здійснюється з землі.

Реклама

На цей раз дільничні інспектори Михайло Пацкан, Іван Скуба та Володимир Попович з метою припинення стихійної торгівлі разом із органами місцевої влади організували профілактичний рейд серед підприємців ринків. Міліціонери та представники міської ради попереджали і закликали не порушувати чинного законодавства.

Зокрема, громадян було попереджено про заборону торгівлі на проїзній частині вулиці Зелена у мікрорайоні «Росвигово» та на вул.Матросова у м.Мукачеві. Відповідно до рішення виконавчого комітету Мукачівської міської ради торгівля у вищевказаних місцях заборонена. Розміщення торгівельних наметів на вулиці (дорозі) буде кваліфікуватися як порушення вимог ст. 139 (створення перешкод для руху) та статті 160 (торгівля з рук у невстановлених місцях Кодексу України про адміністративні правопорушення).

Реклама

На цей раз, розповіли дільничні, не притягували порушників до відповідальності, обмежились попередженням. Проте наступного разу винні відповідатимуть у суді.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно