Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Іноземні філологи УжНУ відзначили День факультету

Іноземні філологи УжНУ відзначили День факультету
13 травня іноземні філологи святкували свій День факультету. Впродовж двогодинної програми дивували жартами, відео, співами та танцями. Відкрив свято декан факультету іноземної філології Михайло...

13 травня іноземні філологи святкували свій День факультету. Впродовж двогодинної програми дивували жартами, відео, співами та танцями.

ВІДЕО ДНЯ

Відкрив свято декан факультету іноземної філології Михайло Рошко, який запевнив, що Європа в Україну йде через Ужгород та іноземних філологів, тому ФІФ має нести й популяризувати європейську культуру, - зазначили у Медіацентрі УжНУ.

Декан запевнив, що гордиться викладачами та студентами факультету й назвав їх найгарнішими, найрозумнішими та най-най-най... Михайло Рошко спільно із заступником декана з виховної роботи Оксаною Дацьо вручили кращим студентам та викладачам грамоти. Найбільшим і найбажанішим подарунком від декана стало оголошення наступного після свята дня вихідним.

Реклама

Упродовж вечора у глядачів виникали різноманітні, часом полярні емоції – від сміху до сліз. Усі відділення дивували різноманітним опрацюванням долі перекладачів, життя людей, які не знають іноземної мови, а також цікавими комічними моментами зі студентського життя.

Родзинками Дня іноземного філолога стали дві відеороботи. Перша – від незмінних ведучих Сергія Білобородова та Крістіана Рімара, в якій за основу було взято різні способи списування під час модуля – витягування «бомб», шпаргалки на гральних картах, у вигляді каталогу косметики тощо. Все це вміло підпасоване під стилістику гумористичного шоу «Каламбур». Друга відеоробота – Лесі Поляк, в якій відтворено найцікавіші моменти з лекцій декана Михайла Рошка.

Реклама

Після закінчення концертної програми студенти та викладачі ділилися враженнями. Найнеочікуванішим стало бажання викладачів підготувати наступного року й свій номер.

Урочиста частина плавно перейшла у вечірку в одному з нічних клубів міста

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно