Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Хусті відкрили нову автостанцію

У Хусті відкрили нову автостанцію
13 травня в місті над Тисою відбулося урочисте відкриття автостанції «Хуст-2». До знакової події перевізники готувалися довго, адже нова альтернативна автостанція дасть можливість краянам обирати...

13 травня в місті над Тисою відбулося урочисте відкриття автостанції «Хуст-2». До знакової події перевізники готувалися довго, адже нова альтернативна автостанція дасть можливість краянам обирати найбільш вигідні цінові пропозиції щодо переміщення пасажирськими маршрутами. В урочистостях взяли участь керівники області, Хуста та району.

ВІДЕО ДНЯ

– Наразі транспорт прийматимуть шість платформ. Максимально протягом дня автостанція може випустити 90 рейсів та перевезти не менше 1000 пасажирів, – розповів начальник відділу економіки Хустської міської ради Степан Удут. – Ставимо за мету, у першу чергу, не фінансові питання, а комфорт краян. У райцентрі давно були проблеми з перевезеннями, тож поступово вирішуватимемо їх. До речі, вже маємо підписані угоди з кількома перевізниками. Крім міжміських, здійснюватимемо рейси в межах області, України та міжнародні, – зазначив очільник АС «Хуст – 2» Володимир Мадяр.

Слід зазначити, що новий транспортний вузол може запропонувати закарпатцям економічно обґрунтовані тарифи та ряд нових маршрутів у різні куточки держави і навіть зарубіжжя.

Реклама

Марина Алдон

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно