Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Берегівські правоохоронці забезпечили правопорядок під час травневих свят

Берегівські правоохоронці забезпечили правопорядок під час травневих свят

Берегівські правоохоронці забезпечили правопорядок під час травневих свят
Перша половина травня на Берегівщині видалася багатою на масові заходи: фестиваль бограча, фінал кубку області з футболу, мітинг–реквієм до 70-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війн....

Перша половина травня на Берегівщині видалася багатою на масові заходи: фестиваль бограча, фінал кубку області з футболу, мітинг–реквієм до 70-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війн. Охорону громадського порядку під час усіх масових заходів забезпечували співробітники Берегівського райвідділу міліції. Порушень громадського порядку не допущено.

ВІДЕО ДНЯ

Низка травневих свят на Берегівщині розпочалася із фестивалю бограча в с.Косино поблизу тамтешніх термальних вод. Гостями кулінарного свята були сотні місцевих жителів та відпочивальників із різних куточків України та світу, - зазначили у Берегівському РВ УМВС.

Контролювати ситуацію, підтримувати громадський порядок, не допускати виникнення конфліктних ситуацій упродовж двох днів фестивалю було залучено правоохоронців Берегівщини.

Реклама

Урочистий мітинг до 70-ї річниці Перемоги над нацизмом розпочався із святкової ходи з оркестром дитячої школи мистецтв центральними вулицями міста. Для того, аби учасники ходи були в безпеці, працівники ДАІ та міліції Берегова обмежили рух транспорту за цим маршрутом.

Далі в центральний парк Берегова, до могили невідомому солдату, прийшли старенькі ветерани, молоді учасники АТО, представники громадськості, органів місцевого самоврядування, служителі церкви, школярі тощо. Охорону правопорядку та безпеку громадян забезпечували патрулі правоохоронців як у самому парку, так і на прилеглих вулицях.

Реклама

Минулими вихідними у Берегові пройшов фінал кубка області з футболу між командами «Дийда» та «Ужгород». Футбольне свято на берегівському стадіоні відвідали близько півтори тисячі уболівальників, понад 65% з яких становили фанати з Ужгорода, Іршави та інших прилеглих районів. Охорону громадського порядку на трибунах та прилеглій до стадіону території забезпечували співробітники міліції.

- Під час масових заходів, які проходили на території Берегова та району на час травневих свят, до охорони громадського порядку було залучено близько 60% особового складу брегівської міліції, а решта співробітників несли службу в складі посилених слідчо-оперативних груп та оперативного штабу, - повідомляє начальник Берегівського РВ УМВС підполковник міліції Микола Куриця. – Порушень громадського порядку не допущено.

Окрім масових заходів, які проходили на території міста та району, 10 співробітників Берегівського райвідділу міліції у травні охороняли громадський порядок у м.Київ, куди їх було відкомандировано для несення служби у місцях масового скупчення людей.

Реклама

Співробітників берегівської міліції також було залучено до охорони громадського порядку в м.Ужгороді на стадіоні «Авангард» під час футбольного матчу між футбольним клубами «Говерла» - «Шахтар».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно