Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Виноградівщині 23 жінок нагородили почесним званням "Мати-героїня" (ФОТО)

На Виноградівщині 23 жінок нагородили почесним званням "Мати-героїня" (ФОТО)

На Виноградівщині 23 жінок нагородили почесним званням "Мати-героїня" (ФОТО)
Нещодавно у малому залі райдержадміністрації т.в.о. районної державної адміністрації Юдіта Петеі, за участі голів сільських рад Малої Копані, Олешника та Широке, в.о. керівника апарату...

Нещодавно у малому залі райдержадміністрації т.в.о. районної державної адміністрації Юдіта Петеі, за участі голів сільських рад Малої Копані, Олешника та Широке, в.о. керівника апарату райдержадміністрації Юрія Продана, працівників управління соціального захисту населення райдержадміністрації, багатодітних жінок, вручила двадцять чотири почесні звання України „Мати-героїня”, - повідомили у Виноградівській РДА.

ВІДЕО ДНЯ

- Сьогодні ми зібралися, щоб відзначити найкращих матерів, які змогли забезпечити умови для всебічного розвитку своїх дітей, зміцнення їх здоров’я і духовного розвитку. Саме з метою посилення уваги до проблем народжуваності і зміцнення інституту сім’ї в Україні встановлено почесне звання „Мати-героїня”. Почесне звання присвоюється за материнську самовідданість та зразкове виховання дітей, повноцінний розвиток здорових, гармонійно-розвинутих особистостей, громадян незалежної України, - розпочав Юрій Продан.

- Для отримання такої високої нагороди, недостатньо народити п’ятеро і більше дітей, необхідно відмінно виконати свій материнський обов’язок щодо виховання дітей. Все своє життя Ви присвятили роботі, хтось продовжує працювати і зараз. Проте, разом із роботою Ви встигали надавати дітям відповідну увагу та виховувати їх достойними громадянами. Від імені Президента України та за дорученням голови обласної державної адміністрації за Указом Президента України від 06.03.2015 №134 за материнську самовідданість, народження і зразкове виховання дітей, забезпечення умов для всебічного їх розвитку вручається посвідчення та нагрудний знак до почесного звання України „Мати-героїня”, - сказала Юдіта Петеі.

Реклама

На завершення, у виконанні Тетяни Гудачок та Василя Січа прозвучали українські та закарпатські народні пісні.

На Виноградівщині 23 жінок нагородили почесним званням "Мати-героїня" (ФОТО) – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно