Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Молоді мукачівські боксери показали клас на обласному чемпіонаті

Молоді мукачівські боксери показали клас на обласному чемпіонаті

Молоді мукачівські боксери показали клас на обласному чемпіонаті
Нещодавно на базі мукачівського спортивного клубу «Рукавичка» відбувся чемпіонат Закарпатської області з боксу серед юнаків 2001–2002 років народження. До Мукачева приїхало понад п’ятдесят юних...

Нещодавно на базі мукачівського спортивного клубу «Рукавичка» відбувся чемпіонат Закарпатської області з боксу серед юнаків 2001–2002 років народження.

ВІДЕО ДНЯ

До Мукачева приїхало понад п’ятдесят юних боксерів із Ужгорода, Чопа, Хустського, Іршавського, Берегівського та Рахівського району. Потужну команду виставили й господарі чемпіонату – мукачівці.

Юні боксери змагалися в 17 вагових категоріях. Чемпіонат завершився тріумфом боксерів Мукачева, які здобули 11 золотих медалей. Жодних шансів не залишили своїм суперникам срібні призери чемпіонату України Юрій Попелич та Антон Шкріба, які за явної переваги всі свої поєдинки завершили достроково. У категорії до 35,5 кг дуже впевнено почував себе Микита Салахеєв, приємно здивували 12-річні Віталій Татаренко у ваговій категорії 38,5 кг та Олег Гонак – вагова категорія 32 кг. Ці юнаки стали справжнім відкриттям чемпіонату. Не мав собі рівних Юрій Рейті, ще один мукачівець. Дві золоті медалі здобули ужгородські боксери: Любомир Каналош – 56 кг та Ерік Псяйко – 54 кг. Якщо медаль Любомира була прогнозована, то Ерік приємно здивував. Не залишилася без золотих медалей і збірна Хустського району. Перемогу у ваговій категорії 43 кг здобув Олександр Лемко. У найбільшій ваговій категорії (68 кг) на вищу сходинку п’єдесталу піднявся рахівчанин Петро Бандусяк. Доволі успішно бокс розвивається і в Чопі. Свідченням тому є перемога Максима Митянка. Ще одна золота медаль стала здобутком іршавського боксера Максима Кузьми, вагова категорія 52 кг.

Реклама

За підсумками чемпіонату створено збірну області, яка візьме участь у Усеукраїнських турнірах та чемпіонаті України у цій віковій групі в 2015 році. Відповідальними за підготовку є Валерій Вишньов.

А найближчим часом у Львові відбудеться чемпіонат України з боксу серед юніорів. Валерій Вишньов та Віктор Урбан готують до виступів 5 молодих боксерів із Мукачева, Рахова, Іршави та Берегова.

Реклама

Ян Рогач

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно