Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ми змінились, щоб стати кращими з кращих

Ми змінились, щоб стати кращими з кращих
У новий інформаційний сезон журналісти «Панорама Медіа Групи» входять з новими цілями та завданнями. Задля їх реалізації команда однодумців запустила оновлений веб-ресурс, який має стати платформою для всіх видань проекту.
Ми змінились, щоб стати кращими з кращих – 01
ВІДЕО ДНЯ

Читачі інтернет-видання «Панорама Мукачева» довго чекали на новий інформаційний продукт, який ставить за мету стати лідером на інформаційному ринку Закарпаття.

Сьогодні, 2 червня, на розсуд публіки наше видання виносить оновлений веб-ресурс. Робота над його створенням тривала більше 5 місяців. За цей час команда розробників разом з журналістами видання стали справжнім монолітним колективом, перед яким стояло головне завдання – розробити інтернет-проект, аналогів якому в нашому краї до цього не було.

Реклама

Причини змін

Як не банально та сумно констатувати, але час не стоїть на місці. Інтернет-видання «Панорама Мукачева», засноване у червні 2010 року, за 5 років свого існування лише одного разу здійснювало редизайн. Окремі технології, якими у своїй щоденній праці користувались журналісти редакції, багато в чому застарілими, що не давало можливості використовувати наш потенціал на повну потужність.

Реклама

На що ж було зроблено ставку в першу чергу?

Відповідь очевидна – на простоті та зручності для читача. Ми зробили абсолютно все, щоб Ви легко та невимушено отримували інформацію з будь-якої точки земної кулі. Для цього команда розробників використала найсучасніші технології адаптивного дизайну, що дозволяють читачеві не залежно від типу пристрою, за допомогою якого він відвідує сайт, отримувати якісну інформацію.

Ми змінились, щоб стати кращими з кращих – 02
Реклама

Наші орієнтири незмінні

Надбання сучасного технологічного виду – це, звичайно, чудово. Але ми не забуваємо головне, за що нас люблять читачі. Як і на попередньому ресурсі, так і зараз ми плануємо дотримуватись принципів об’єктивності, різнобічності думок, компетентності, незаангажованості, оперативності і правдивості поданої інформації. Переконані, що в сучасній політичній та економічній ситуації саме електронні медіа мають бути «вартовими демократії» і стояти на стороні права, правди та громадянина.

Наші плани

У нас є амбітні плани – стати найпопулярнішим інформаційним ресурсом краю і впевнені, що за Вашої допомоги, це нам підсилу. Ми навмисно не відкриваємо всіх карт, оскільки зовсім скоро відбудеться офіційна презентація оновленого ресурсу, на якій команда журналістів та розробників розповість про всі нюанси оновленого ресурсу.

Дякуємо Вам за те, що обрали нас!   

Автор: Команда PMG.ua

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно