Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • План мобілізації на Мукачівщині виконаний тільки на 25% (ВІДЕО)

План мобілізації на Мукачівщині виконаний тільки на 25% (ВІДЕО)

План мобілізації на Мукачівщині виконаний тільки на 25% (ВІДЕО)
Мобілізаційні питання, проблеми забезпечення призову на військову строкову службу, стан захисних споруд на території Мукачівського району обговорили на засіданні районної ради регіонального...

Мобілізаційні питання, проблеми забезпечення призову на військову строкову службу, стан захисних споруд на території Мукачівського району обговорили на засіданні районної ради регіонального розвитку.

ВІДЕО ДНЯ

10 військовозобов’язаних із Мукачівського району призвано на військову службу за 5 хвилю часткової мобілізації, яка почалася 10 квітня 2015 року. Це 25% від планового завдання. Основними причинами недовиконання плану працівники комісаріату вважають відсутність призовників на момент рознесення повісток та низький рівень роз’яснювальної роботи посадовими особами сільських рад серед місцевого населення, – йдеться у відеосюжеті М-студіо.

Призовна кампанія 2015, яка продовжена до 30 червня, у Мукачівському районі теж має негативну тенденцію. Так, план призову – 50 осіб, а призвано 31. Чому такі показники у районі – розбиралися у військовому комісаріаті.

Реклама

Представники комісаріату звернулися до голів сільських та селищних рад активізувати роз’яснювальну роботу серед місцевого населення. Особливо наголосили на доведенні до відома батьків призовників про адміністративну та кримінальну відповідальність за ухиляння від строкової служби їх дітей.

У зв’язку з оголошенням на Закарпатті режим підвищеної готовності на засіданні райради регіонального розвитку вивчали стан захисних споруд на території Мукачівського району, загальна кількість яких включає 1 сховище та 29 протирадіаційних укриттів.

Реклама

Кошти на облаштування та ремонт захисних споруд не виділені, тому необхідно шукати приміщення для цивільного захисту місцевого населення сільським і селищним громадам самостійно та проводити роз’яснювальну роботу серед жителів району щодо використання підвалів будинків у разі загрози.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно