Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Мукачеві проблема з прийомом дітей у садочки і школи міста, а у Виноградові військові ніяк не можуть домогтися статусу учасників АТО

У Мукачеві проблема з прийомом дітей у садочки і школи міста, а у Виноградові військові ніяк не можуть домогтися статусу учасників АТО

У Мукачеві проблема з прийомом дітей у садочки і школи міста, а у Виноградові військові ніяк не можуть домогтися статусу учасників АТО
Вчора, 27 травня, народний депутат України Валерій Пацкан провів прийоми громадян у Мукачеві та Виноградові. На зустріч до представника краю у ВР прийшли кілька десятків закарпатців. Проблеми, з...

Вчора, 27 травня, народний депутат України Валерій Пацкан провів прийоми громадян у Мукачеві та Виноградові. На зустріч до представника краю у ВР прийшли кілька десятків закарпатців.

ВІДЕО ДНЯ

Проблеми, з якими жителі області звернулися до нардепа, стосувались пенсійного забезпечення, покращення освітнього процесу, допомоги учасникам АТО, порушень представників органів місцевого самоврядування тощо, – повідомляє прес-служба Закарпатської обласної партійної організації Політичної партії "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка".

Так, у Мукачеві до Валерія Пацкана прийшли мешканці гуртожитку, котрих хочуть незаконно виселити. Люди просять захистити їхні права та не дозволити відібрати в них оселі. Також було звернення, яке стосується прийому дітей у садочки і школи. Річ у тому, що маленьких мешканців Мукачівського району не хочуть записувати в освітні заклади міста. Цю проблему зачіпали вже на раз, але результату немає й досі.

Реклама

Звернулася до нардепа мукачівка, яка кілька десятків років просить місцеву владу задовольнити її законне право (воно, до речі, підтверджене рішенням суду) на видачу ордеру на квартиру та заключення договору найму.

У Виноградові на прийом прийшли батьки і дружини чотирьох військових з проханням допомогти службовцям отримати статус учасника АТО. Чоловіки побували в найгарячіших точках Сходу: обороняли Донецький аеропорт, воювали у Дебацьцеві. Зараз вони знаходяться у Щасті Луганської області. Вже кілька місяців військові не можуть отримати статус учасника АТО, оскільки процедуру навмисно затягують відповідні органи.

Реклама

Ще одне звернення зареєстрували від ініціативної групи села Онок. Люди скаржаться на рішення Виноградівської районної ради зробити поблизу їхнього населеного пункту сміттєзвалище. Мешканці Онока наголошують на двох аспектах: по-перше, звалище планують облаштувати на пагорбі, і призведе до забруднення потічків, котрі течуть через село. По-друге, під сміття виділили занадто велику територію. За словам людей, це понад 240 гектарів. Мешканці Виноградівщини підозрюють, що за рішенням криються земельні махінації. Жителі села пропонують під звалище іншу ділянку в низинній частині Онока, але їхні зауваження ігнорують.

Кілька громадян попросили переглянути пенсійне законодавство. Вони зауважують: базу треба осучаснити, адже через недоліки пенсійного закону люди, яким призначали виплати десять років тому, отримують значно менше, ніж ті, котрі щойно вишли на пенсію.

Було звернення від бабусі спортсмена, яка просить посприяти її внуку поїхати на Чемпіонат світу із гирьового спорту, що відбудеться у Мінську. Через фінансові труднощі талановитий хлопець не може взяти участь у престижному змаганні.

Реклама

Неочікуваним став візит виноградівчанки, котра прийшла подякувати Валерію Пацкану. Минулого року колишня вчителька звернулася до народного депутата з проханням вирішити її проблему, а вчора з`явилася на прийом, щоб висловити вдячність за допомогу.

За результатами особистого прийому Валерій Пацкан дав доручення помічникам підготувати депутатські звернення до відповідних установ та органів місцевого самоврядування, щоб надати краянам необхідну допомогу. Всі питання народний депутат взяв на особистий контроль.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно