Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

До школи у Верхньому Коропці навідались правоохоронці

До школи у Верхньому Коропці навідались правоохоронці
Чергова зустріч правоохоронців зі старшокласниками відбулась у загальноосвітній школі с.В.Коропець Мукачівського району. Правоохоронці зі школярами говорили про здоровий спосіб життя, поведінку...

Чергова зустріч правоохоронців зі старшокласниками відбулась у загальноосвітній школі с.В.Коропець Мукачівського району. Правоохоронці зі школярами говорили про здоровий спосіб життя, поведінку школярів та недопущення насильства у сім’ї.

ВІДЕО ДНЯ

Працівники кримінальної міліції у справах дітей Мукачівського міського відділу міліції прочитали лекцію, присвячену кримінальній і адміністративній відповідальності неповнолітніх за вчинення правопорушень, та відповідальності батьків за невиконання батьківських обов’язків. Ознайомили підлітків з поняттями злочину та відповідальності, адміністративного правопорушення та відповідальності за його вчинення. Розповіли, як працює міліція в цілому та зупинилися на проблемних питаннях, – зазначає Наталія Машіко, речниця Мукачівського МВ УМВС.

Як розповідають педагоги, сьогодні учнівська молодь – більш сучасна, інакша як була колись. Підлітки, з якими завжди було важче працювати, занадто розковані, всі з мобільними телефонами, планшетами. Серед школярів закладу є й такі, які найбільше порушують дисципліну в школі. Тож правоохоронці міськвідділу Марина Ільтьо та Віталій Кучера з цими підлітками провели профілактичну бесіду щодо недопущення такої поведінки в навчальному закладі, про відповідальність за пропуск уроків чи дрібного бешкетування у стінах школи.

Реклама

«Такими бесідами ми намагаємося охопити майже всі школи міста і району, щоб максимально підготувати підростаюче покоління до вступу в доросле життя і ознайомити їх з правами та обов’язками, - зазначає начальник кримінальної міліції у справах дітей Мукачівського міського відділу міліції Василь Соскіда. – Отже подібні зустрічі будемо проводити і надалі».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно