Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Хусті до Велодня відкрили велопарковку

У Хусті до Велодня відкрили велопарковку
31 травня у рамках Всеукраїнського Велодня у місті над Тисою відбувся традиційний велопробіг. Крім спортивно-дозвіллєвого заходу Хустське «Велооб’єднання» провело для любителів їзди на двоколісному...

31 травня у рамках Всеукраїнського Велодня у місті над Тисою відбувся традиційний велопробіг. Крім спортивно-дозвіллєвого заходу Хустське «Велооб’єднання» провело для любителів їзди на двоколісному транспорті цікаву розважальну програму, яка почалася з офіційного відкриття біля Свято-Кирило-Мефодіївського кафедрального собору першої в Хусті велопарковки.

ВІДЕО ДНЯ

Також організатори нагородили сувенірами учасників Інтернет-розіграшу, переможцями якого стали: Вікторія Попович, Олег Козак, Олеся Куштан, Мар`янка Вовчок та Даша Сідярто.

- Відтепер мешканці Хуста матимуть ошатний паркінг для улюблених транспортних засобів. Один з веломагазинів міста допоміг здійснити нашу давню мрію і облаштував сучасні ковані перила для велосипедів.

Реклама

Адже їздити на автомобілях – швидко, але на двоколісному транспорті – зручно і надзвичайно цікаво. Крім того, ми пропагуємо здоровий спосіб життя та намагаємося залучити до своїх лав якомога більше молоді, - зазначив один з організаторів заходу Андрій Козир.

-Маю вдома дві автівки, але на вихідні завжди з родиною їздимо велосипедами відпочивати на природу. Привчаю дітей до занять фізичною культурою, – поділився думками хустянин Петро Шпір. Відтак на центральному майдані міста для присутніх на Велодні виступила музична група «TIME – R».

Реклама

Стартували велосипедисти прямо з-під сцени. Майже п’ять десятків «веловершників» долали маршрут, протяжністю 12 км центральними вулицями та околицями міста. Для безпеки з любителями відпочинку на двоколісному транспорті було проведено інструктаж, а колону супроводжували працівники ДАІ.

До речі, наймолодшому велосипедистові щойно виповнилося чотири роки. Крім традиційних «залізних коней» на заході було й чимало авторських неординарних велосипедів, які викликали шквал позитиву та захват серед присутніх на святі спорту.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно