Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Президент Петро Порошенко нагородив закарпатця Стефана Решка орденом "За заслуги" ІІ ступеня

Президент Петро Порошенко нагородив закарпатця Стефана Решка орденом "За заслуги" ІІ ступеня

Президент Петро Порошенко нагородив закарпатця Стефана Решка орденом "За заслуги" ІІ ступеня
Петро Порошенко привітав футболістів легендарної команди київського «Динамо» з 40-річчям перемоги у фінальних матчах Кубка володарів кубків та Суперкубку УЄФА Про це повідомляє офіційний сайт...

Петро Порошенко привітав футболістів легендарної команди київського «Динамо» з 40-річчям перемоги у фінальних матчах Кубка володарів кубків та Суперкубку УЄФА

ВІДЕО ДНЯ

Про це повідомляє офіційний сайт глави держави.

Президент відзначив, що тоді, у 1975 році, ця команда-легенда здобула дивну перемогу, привізши в Україну, хоча її тоді ще не було на політичній карті світу, найкращий трофей європейського футболу. Зараз, через 40 років, Україна залишається великою футбольною державою, підкреслив Петро Порошенко. «Імена Валерія Лобановського, Олега Блохіна, Михайла Фоменка, Андрія Шевченка, Сергія Реброва, Олександра Шовковського, Андрія Ярмоленка, багатьох інших демонструють, що слава українського футболу буде завжди на дуже високому рівні», – наголосив Президент.

Реклама

«Ви можете пишатися тим, як сучасні гравці київського «Динамо» продовжують ваші футбольні традиції», – звернувся до присутніх Президент.

Глава держави особливо зазначив, що до досягнень київського «Динамо» згодом доєдналися європейські футбольні перемоги інших українських клубів. 2009-го року перемогу здобув «Шахтар», а декілька днів тому «Дніпро» продемонстрував у фіналі Ліги Європи блискучу гру.

Реклама

Глава держави висловив впевненість в тому, що український футбол має велике майбутнє та подякував тим, хто сьогодні допомагає його розвитку. Президент з нагоди пам’ятної дати вручив державні нагороди футболістам київського «Динамо», яке у 1975 році вразило весь світ перемогою у фіналах Кубка володарів кубків та Суперкубку УЄФА.

Серед нагороджених - закарпатець Стефан Михайлович Решко, володар Кубка володарів кубків і Суперкубка УЄФА 1975 року, нагороджений напередодні орденом "За заслуги" II ступеня.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно