Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Українська молодь зі Сходу, Півдня та Заходу об’єднається в Закарпатській обласній бібліотеці

Українська молодь зі Сходу, Півдня та Заходу об’єднається в Закарпатській обласній бібліотеці

Українська молодь зі Сходу, Півдня та Заходу об’єднається в Закарпатській обласній бібліотеці
Що думає і знає молодь зі Сходу та Півдня України про Закарпаття? Чи може молодь виробити спільне бачення вирішення конфліктів сучасної України? Чи існують серед молоді стереотипи у сприйнятті один...

Що думає і знає молодь зі Сходу та Півдня України про Закарпаття? Чи може молодь виробити спільне бачення вирішення конфліктів сучасної України? Чи існують серед молоді стереотипи у сприйнятті один одного?

ВІДЕО ДНЯ

На ці та інші питання відповідатимуть, а також ділитимуться враженнями про побачене на Закарпатті гості із Східної та Південної України у неділю, 7 червня 2015 року о 13.30 у приміщенні читального залу ЗОУНБ ім. Ф. Потушняка під час прес-брифінгу учасників проекту «Єдність у різноманітті: подолання стереотипів та конфліктів, налагодження діалогу між молоддю Сходу, Півдня та Заходу», що перебуватимуть 5-7 червня 2015 року у Закарпатті, - зазначила Євгенія Напуда, головний бібліотекар відділу обслуговування Закарпатської ОУНБ ім. Ф.Потушняка.

Протягом трьох літніх днів в області перебуватиме група з 30 молодих людей зі Сходу та Півдня України. Крім знайомства із Закарпаттям, учасникам буде запропоновано «живе» спілкування із своїми закарпатськими однолітками, участь у тренінгових модулях «Комунікація, стереотипи, маніпуляція, конфлікти», «Децентралізація влади : перспективи і реалілії», «Молодь і вибори».

Реклама

Проект «Єдність у різноманітті: подолання стереотипів та конфліктів, налагодження діалогу між молоддю Сходу, Півдня та Заходу», реалізовується ГО « Молодіжна альтернатива» (м. Київ).

Метою проекту є встановлення діалогу між молоддю Сходу, Півдня і Заходу України; руйнація стереотипів у сприйнятті один одного; формування простору, де можна почути думки учасників з різних областей та виробити спільне бачення вирішення конфліктів сучасної України; обмін досвідом у громадській діяльності; навчання учасників впливати на владу, змушувати владу чути громаду; встановлення тісних контактів між активною молоддю, задля розбудови цілісної суверенної України.

Реклама

Партнерами по організації перебування учасників проекту у Закарпатті є БФ «Центр громадських ініціатив»(м. Перечин) та ЗОУНБ ім. Ф.Потушняка.

головний бібліотекар відділу обслуговування

Закарпатської ОУНБ ім. Ф.Потушняка,

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно