Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Загиблий Павло Стець хотів помститись сепаратистам за тисячі смертей

Загиблий Павло Стець хотів помститись сепаратистам за тисячі смертей

Загиблий Павло Стець хотів помститись сепаратистам за тисячі смертей
Сержант Павло Стець назавжди залишиться у серцях багатьох мукачівців. Чи не кожен, хто його знав, міг розповісти про його кращі риси, які демонструють сильний дух Героя Мукачева та України. Близькі...

Сержант Павло Стець назавжди залишиться у серцях багатьох мукачівців. Чи не кожен, хто його знав, міг розповісти про його кращі риси, які демонструють сильний дух Героя Мукачева та України. Близькі та родичі розповіли інтернет-виданню "Панорама Мукачева" про невідомі сторінки життя відважного воїна.

ВІДЕО ДНЯ

Найближчий друг та соратник Володимир Варваринець зауважив, що він був відданий військовій справі. "Після закінчення ЗОШ №6 він вступив до Академії сухопутник військ ім. Петра Сагайдачного у Львові. Як Паша вивчився, то став служити у мукачівській військовій частині. Він жив армією. Після першого повернення із зони АТО мій друг хотів стати офіцером, але знову вирушив у Донецьк. Скільки би йому не казали родичі та знайомі, та йому не сиділось вдома. Мені тоді Павло сказав, що своїх не залишить у біді", - мовив вірний друг Героя.

Стрийко загиблого військового Михайло Стець розповів про те, що Павло Стець ніколи не відвертався від тих, хто потребував допомоги. "Він завжди приховував від рідні про свої проблеми. Однак, коли бачив чужу біду - завжди допомагав і заступався за тх, хто стояв на боці правди. Це він підтвердив тим, що після повернення з Донбасу Павло хотів назад рушити до своїх бойових побратимів на Схід, щоб помститись ворогам за тисячі невинних смертей", - зазначив родич.

Реклама

Хресному батьку Павлу Порохнавцю найбільше запам'ятались стосунки полеглого земляка з рідною матір'ю. "Він був надійною опорою сім'ї і, зокрема, матері. Поки батько перебував на заробітках у Чехії, Павло усіляко допомагав своїй матусі", - зі сльозами на очах сказав про похресника.

Сьогодні вони провели в останню дорогу близьку людину, а Мукачево втратило ще одного відданого патріота рідної землі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно