Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Відомий дисидент, письменник, громадський і політичний діяч Левко Лук’яненко отримав від закарпатців подарунки

Відомий дисидент, письменник, громадський і політичний діяч Левко Лук’яненко отримав від закарпатців подарунки

Відомий дисидент, письменник, громадський і політичний діяч Левко Лук’яненко отримав від закарпатців подарунки
Левко Лук’яненко відомий дисидент, письменник, громадський і політичний діяч, активіст українського національного руху і просто Герой України. В боротьбі за самостійність України Левко Григорович...

Левко Лук’яненко відомий дисидент, письменник, громадський і політичний діяч, активіст українського національного руху і просто Герой України. В боротьбі за самостійність України Левко Григорович провів понад чверть століття у таборах і тюрмах, але не зрікся своїх переконань і не змінив свого способу життя. До того ж він автор «Акту проголошення Незалежності України», численних книг, публікацій та статей, депутат Верховної Ради чотирьох скликань, перший Надзвичайний і Повноважний Посол України в Канаді у 1992-1993 роках, і просто щирий та відданий патріот України.

ВІДЕО ДНЯ

Спілкуючись з непересічною особистістю, стає зрозуміло, що цей сивочолий чоловік найбільш вражає блиском очей, які щиро випромінюють невтомну жагу до боротьби за справедливість та правду. Ще вражає незламна сила духу, яка і в такому поважному віці допомагає боротися за незалежну долю України, – повідомляє прес-служба відділу ДПтС України в Закарпатській області.

«Доля нації залежить від рівня національної свідомості нації – наголошував у розмові Левко Лук`яненко, - нині в Україні формується нова нація, нація патріотична і та, що бореться за свою державу. Щиро вірю у велику перемогу України».

Реклама

На завершення за сприяння Закарпатської обласної об’єднаної профспілки персоналу ДПтС області на згадку про зустріч в. о. начальника відділу ДПтС України в Закарпатській області Андрій Думнич подарував Ікону Божої Матері та закарпатські сувеніри вручали Василь Кішковський - начальник Ужгородського МРВ кримінально-виконавчої інспекції відділу ДПтС України в Закарпатській області та голова Закарпатської обласної об’єднаної організації Всеукраїнської профспілки персоналу органів та установ пенітенціарної служби - Іван Ходанич.

Натомість отримали в подарунок книгу під назвою «Від хохла до українця» за підписом Левка Григоровича. «Ми дуже вдячні, що мали можливість спілкування з легендарною особистістю, яка творила українську Незалежність!», - такими словами завершив спілкування в. о. начальника відділу ДПтС України в Закарпатській області Андрій Думнич.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно