Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Ужгородщині хотіли незаконно привласнити магазин

На Ужгородщині хотіли незаконно привласнити магазин
Ужгородською міжрайонною прокуратурою не допущено незаконного визнання права власності на об’єкт нерухомого майна за Сюртівським ССТ. Як повідомив Ужгородський міжрайонний прокурор Олександр...

Ужгородською міжрайонною прокуратурою не допущено незаконного визнання права власності на об’єкт нерухомого майна за Сюртівським ССТ.

ВІДЕО ДНЯ

Як повідомив Ужгородський міжрайонний прокурор Олександр Андришин, завдяки своєчасному виявленню та вступу прокуратури у справу яка перебувала у провадженні господарського суду Закарпатської області за позовом Сюртівського сільського споживчого товариства до Ужгородської районної спілки споживчих товариств та Паладь-Комарівської сільської ради про визнання права власності за набувальною давністю за Сюртівським ССТ, вдалося запобігти незаконному привласненню будівлі магазину загальною площею понад 116 кв.м, - зазначили у прес-службі прокуратури Закарпатської області.

Прокуратура у суді першої інстанції відстояла свою позицію і 19 січня 2015 року Господарським судом Закарпатської області у позові Сюртівського ССТ до сільської ради було відмовлено. Відтак, зазначив Олександр Андришин, вже Львівським апеляційним господарським судом, який відбувся 26 травня, скаргу Сюртівського сільського споживчого товариства залишено без розгляду.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно