Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Виноградівщині вітали прикордонників з професійним святом (ФОТО)

На Виноградівщині вітали прикордонників з професійним святом (ФОТО)

На Виноградівщині вітали прикордонників з професійним святом (ФОТО)
28 травня у Виноградівській районній державній адміністрації відбулися урочисті заходи, участь в яких взяли в.о. керівника апарату районної державної адміністрації Юрій Продан, керівники...

28 травня у Виноградівській районній державній адміністрації відбулися урочисті заходи, участь в яких взяли в.о. керівника апарату районної державної адміністрації Юрій Продан, керівники правоохоронних органів, структурних підрозділів адміністрації, представники шефських організацій, які співпрацюють з прикордонною службою, особовий склад відділів прикордонної служби „Вилок”, „Дякове”, „Хижа”, „Дюла” та ветерани прикордонної служби.

ВІДЕО ДНЯ

Зі словами привітання до присутніх звернулися в.о. керівника апарату районної державної адміністрації Юрій Продан, начальник відділу прикордонної служби „Хижа”, майор Віктор Божко, ветеран прикордонної служби Алей Псарьов, - інформують у Виноградівській РДА.

Від імені Мукачівського прикордонного загону західного регіонального управління Державної прикордонної служби України майор Віктор Божко привітав присутніх з Днем прикордонника та передав грамоти Мукачівського прикордонного загону керівництву Виноградівського району Юдіті Петеї та Олегу Любімову.

Реклама

Вітаючи прикордонників з професійним святом, в.о. керівника райдержадміністрації Юрій Продан відмітив, що українські кордони – кордони дружби і співробітництва, широко відкриті для друзів та партнерів, але вони завжди мають бути захищені від будь-яких посягань і наразі в першу чергу від Російського агресора, висловив подяку за сумлінне та самовіддане виконання прикордонниками конституційного обов'язку, значний внесок у зміцнення національної безпеки, захист політичних, економічних і військових інтересів держави, побажав успіху, здоров’я та миру їм та їхнім родинам. За вагомі особисті заслуги у справі охорони державного кордону України та з нагоди відзначення Дня прикордонника кращих з прикордонників Виноградівщини нагороджено грамотами Виноградівської районної державної адміністрації та районної ради.

Концертна програма була представлена учасниками художньої самодіяльності Виноградівського міського будинку культури, а саме самодіяльним народним хоровим колективом працівників культури та любителів хорового співу, танцювальним колективом «Галактика», солістами Василем Тарнай, Юліанною та Юрієм Орос, самодіяльним народним джазово-естрадним ансамблем „Севлюш діксі-бенд”.

Реклама
На Виноградівщині вітали прикордонників з професійним святом (ФОТО) – 01
На Виноградівщині вітали прикордонників з професійним святом (ФОТО) – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно