Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Виноградів залишився без інтернет-кафе

Виноградів залишився без інтернет-кафе
На місці останнього у Виноградові (вул. Борканюка) комерційного Інтернет-клубу висить табличка з написом «Оренда». Ще недавно у підвалі навпроти районної бібліотеки були розташовані ряди з...

На місці останнього у Виноградові (вул. Борканюка) комерційного Інтернет-клубу висить табличка з написом «Оренда».

ВІДЕО ДНЯ

Ще недавно у підвалі навпроти районної бібліотеки були розташовані ряди з комп’ютерами, ігрові сучасні пристої, молодих людей спокушали зайти смачними напоями, - .

Два роки тому виноградівці могли користуватися послугами мережі в кількох точках міста. Сьогодні на місці одних – магазин б/к одежі, на місці других – ремонт оргтехніки, замість третіх – нічого. Причина очевидна – практично в більшість осель міста проведено Інтернет. Цю інформацію підтверджують всі представники місцевих провайдерів, які підключають і обслуговують абонентів.

Реклама

Утримувати Інтернет-кафе стало просто невигідно. Тим більше, коли в більшості звичайних кав’ярень встановлений безпроводовий зв'язок, яким можна скористатися, маючи більш-менш сучасний мобільний телефон.

Втім, навіть якщо у людини немає й таких можливостей, можна просто навідатися в публічну бібліотеку, де й попрацювати над текстами, чи виконати іншу роботу.

Реклама

За словами директора Виноградівської ЦБС Катерини Вашкеби завдяки виграним грантам і підтримці благодійників у бібліотеках існує досить широка технічна база для користування Інтернетом, притерами та іншою технікою. Це стосується міських і більшості сільських книгозбірень району.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно