Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Тячівщині байкер наїхав на пішохода і втік з місця ДТП

На Тячівщині байкер наїхав на пішохода і втік з місця ДТП
Водій мотоцикла марки «GEON X – ROAD», непрацюючий мешканець села Калина 1984 року народження, біля 00:30 у с. Калина скоїв наїзд на пішохода, після чого залишив місце ДТП, повідомляє УДАІ УМВС...

Водій мотоцикла марки «GEON X – ROAD», непрацюючий мешканець села Калина 1984 року народження, біля 00:30 у с. Калина скоїв наїзд на пішохода, після чого залишив місце ДТП, повідомляє УДАІ УМВС України в Закарпатській області.

ВІДЕО ДНЯ

Днями у чергову частину Тячівського РВ УМВС України по телефону поступило повідомлення з травматологічного відділення Тячівської ЦРЛ про те, що до них за медичною допомогою звернувся мешканець с. Калина 1981 року народження з діагнозом закритий перелом променевої кістки лівої верхньої гомілки.

Виїздом СОГ на місце пригоди потерпілий пояснив, що біля першої години ночі він повертався додому. У той нічний час, його зачепив проїжджаючий мотоцикл, в наслідок чого він отримав вищевказані тілесні ушкодження.

Реклама

Вжитими розшуковими заходами працівники ВДАІ з обслуговування Тячівського району та СКР Тячівського РВ УМВС встановлено, що водій мотоцикла марки «GEON X – ROAD» не працюючий мешканець села Калина 1984 року народження, біля 00:30 у с. Калина скоїв наїзд на пішохода, після чого залишив місце ДТП.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди потерпілий отримав тілесні ушкодження.

Реклама

Мотоцикл «GEON X – ROAD» доставлено на штрафмайданчик Тячівського ВДАІ. Результати медосвідчення показали, що водій мотоцикла був тверезий.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно