Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Берегові засідали члени міськвиконкому (ФОТО)

У Берегові засідали члени міськвиконкому (ФОТО)
На початку засідання Берегівський міський голова Золтан Баб'як вручив щорічну премію «За угорську мову імені Караді Ласло», започатковану в 2014 році ІХ. районом Будапешта Ферецварош, учениці 11-го...

На початку засідання Берегівський міський голова Золтан Баб'як вручив щорічну премію «За угорську мову імені Караді Ласло», започатковану в 2014 році ІХ. районом Будапешта Ферецварош, учениці 11-го класу ЗОШ №4 Аннімарії Качур. Також подяку та квіти отримала вчитель угорської мови та літератури та водночас мати талановитої берегівчанки – Андрея Густі-Качур.

ВІДЕО ДНЯ

Далі члени виконавчого комітету розглянули 49 питань порядку денного з різних сфер життєдіяльності міста. Зокрема, на підставі депутатського звернення Валентина Медве підтримали зміну режиму відвідування міського кладовища по вул. Пушкіна. Оскільки вхід на цю території необмежений, там часто ставалися крадіжки, наруги над могилами. Так, погоджено відвідування цвинтаря в літній час з 8:00 до 19:00 , у зимовий – з 9:00 до 17:00.

Також у зв’язку з відзначенням 28 травня Дня прикордонника нагородив почесними грамотами міської ради та цінним подарунком за сумлінне виконання обов’язків у почесній справі охорони кордону Батьківщини відзначено військовослужбовців ВПС «Лужанка»: Михайла Степка, Лайоша Макова, Михайла Яцканича, Віталія Поклонцева та Яна Метзера.

Реклама
У Берегові засідали члени міськвиконкому (ФОТО) – 01
У Берегові засідали члени міськвиконкому (ФОТО) – 02
Реклама
У Берегові засідали члени міськвиконкому (ФОТО) – 03
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно