Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Іршавський РАЦС перенесли до будівлі, яка знаходиться біля моргу

Іршавський РАЦС перенесли до будівлі, яка знаходиться біля моргу

Іршавський РАЦС перенесли до будівлі, яка знаходиться біля моргу
До міськвиконкому продовжують надходити звернення щодо розміщення відділу ДРАЦСу Іршавського районного управління юстиції. Як відомо нові робочі кабінети та залу урочистих подій зробили в будівлі...

До міськвиконкому продовжують надходити звернення щодо розміщення відділу ДРАЦСу Іршавського районного управління юстиції. Як відомо нові робочі кабінети та залу урочистих подій зробили в будівлі райлікарні з ініціативи тодішнього керівника Головного управління юстиції Петра Ільницького.

ВІДЕО ДНЯ

Це рішення викликало невдоволення серед населення, особливо, молодих пар, які готувалися до одруження, - інформують в Іршавській міській раді.

Депутатський корпус і міськвиконком не підтримували ідею про зміну місця розташування відділу державної реєстрації актів цивільного стану, тим паче в будівлю біля моргу.

Реклама

Міський голова вів ряд перемовин із обласними керівниками юстиції, депутати та члени виконавчого комітету зверталися до районного керівництва, надсилали листи в ОДА із проханнями повернути ДРАЦС у будівлю міської ради. Від міськвиконкому було запропоновано ряд компромісних рішень, зокрема, ремонт приміщень, оплату за енергоносії тощо. Але змінити думку очільників юстиції не вдалося. Єдиним позитивним рішенням, яке вдалося віднайти – це можливість проводити весільні урочистості в залі міської ради і це не вважається виїзною церемонією та не вимагає додаткових оплат.

Тому, ще раз наголошують у Іршавській міськраді, що всі бажаючі одружитися саме тут, мають уточнювати це при подачі заяви до відділу ДРАЦСу.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно