Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Через неправдиві відомості угорець позбувся авто преміум-класу (ФОТО)

Через неправдиві відомості угорець позбувся авто преміум-класу (ФОТО)

Через неправдиві відомості угорець позбувся авто преміум-класу (ФОТО)
На митному посту «Вилок» Закарпатської митниці ДФС працівники митниці вилучили в громадянина Угорщини «AUDI А4». Причина – подання митному органу, як підстави для переміщення автомобіля документів,...

На митному посту «Вилок» Закарпатської митниці ДФС працівники митниці вилучили в громадянина Угорщини «AUDI А4». Причина – подання митному органу, як підстави для переміщення автомобіля документів, що містять неправдиві відомості. Пройти митний контроль громадянин України вирішив в «зеленому коридору».

ВІДЕО ДНЯ

Як підставу для переміщення через митний кордон України транспортного засобу, громадянин подав свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу та довіреність на право користування, - йдеться у повідомленні відділу комунікацій ГУ ДФС України в Закарпатській області.

Під час митного контролю при перевірці поданих іноземцем документів виникли сумніви щодо достовірності довіреності на право користування «AUDI А4». До митного контролю було залучено експертів, згідно з висновком яких довіреність підроблено. Закарпатською митницею ДФС також було направлено запит на адресу керівника фірми, яка згідно з поданими до митного контролю документами видала довіреність на право користування авто. З отриманої відповіді стало відомо, що компанія його не надавала. Вартість автомобіля становить 27 130 Євро. Громадянин Угорщини вчинив дії на переміщення через митний кордон України «AUDI А4» з приховуванням від митного контролю, шляхом подання органу ДФС, як підстави для його переміщення підробленого документа, а саме: довіреності на право користування вказаним транспортним засобом правом виїзду за кордон. Дії громадянина України мають ознаки порушення митних правил, передбаченого частиною 1 статті 483 Митного кодексу України. Наразі складено протокол про порушення митних правил, а ««AUDI А4» 2014 року випуску вилучено.

Реклама
Через неправдиві відомості угорець позбувся авто преміум-класу (ФОТО) – 01
Через неправдиві відомості угорець позбувся авто преміум-класу (ФОТО) – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно