Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В області надходження ЄСВ перевищило мільярдний рубіж

В області надходження ЄСВ перевищило мільярдний рубіж
За рахунок сплати єдиного соціального внеску надходження за 5 місяців 2015 року становлять 1 млрд 247 млн 569 тис. грн. Якщо цей показник...

За рахунок сплати єдиного соціального внеску надходження за 5 місяців 2015 року становлять 1 млрд 247 млн 569 тис. грн. Якщо цей показник порівнювати з аналогічним періодом минулого року, то цьогоріч сплачено на 154 млн 158 тис. грн більше, - інформують в ГУ ДФС України в Закарпатській області.

ВІДЕО ДНЯ

Як зазначають фахівці фіскальної служби, котрі безпосередньо займаються адміністрування єдиного соціального внеску, тенденція до збільшення надходжень з ЄСВ в нашому краї фіксується уже з початку року. Така динаміка, переконані вони, свідчить про ефективність прийнятих законодавчих умов для своєчасного і повного відрахування ЄСВ до державних цільових фондів. А оновлена система нарахування і сплати ЄСВ стимулює працедавців підвищувати рівень оплати праці та легалізувати найманих працівників. Насамперед йдеться про понижуючий коефіцієнт, яким після доопрацювання критеріїв можуть скористатися набагато більше суб’єктів господарювання.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно