Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • “Audi A6″ згоріло повністю, а “BMW Х5″ вдалося врятувати: деталі нічних пожеж на Закарпатті (ФОТО)

“Audi A6″ згоріло повністю, а “BMW Х5″ вдалося врятувати: деталі нічних пожеж на Закарпатті (ФОТО)

“Audi A6″ згоріло повністю, а “BMW Х5″ вдалося врятувати: деталі нічних пожеж на Закарпатті (ФОТО)
У ніч на 1 червня в Ужгороді на вул. Високовольтній загорівся автомобіль «BMW Х5» 2007 року випуску, припаркований перед приватним житловим будинком.

У ніч на 1 червня в Ужгороді на вул. Високовольтній загорівся автомобіль «BMW Х5» 2007 року випуску, припаркований перед приватним житловим будинком. Пожежу в машині помітили місцеві мешканці, які о 04:32 зателефонували до оперативно-рятувальної служби.

ВІДЕО ДНЯ

На місце події оперативно прибули бійці 15-ї державної пожежно-рятувальної частини. О 04:52 вони локалізували загорання й о 05:05 – ліквідували його. Внаслідок пожежі вогонь знищив моторний відсік, капот, передні крила, передній бампер, передні колеса й лобове скло транспортного засобу. Причину виникнення загорання та суму завданих збитків наразі встановлюють правоохоронні органи, – повідомляє У ДСНС України у Закарпатській області.

Трохи згодом пожежа охопила легковий автомобіль «Audi A6» 2003 року випуску, що рухався автодорогою між населеними пунктами Дубрівка та Білки Іршавського району. Водій машини заїхав на автозаправну станцію, проїхав ще 300 метрів і побачив, що з-під капота йде дим. Власник сам повідомив про пожежу оперативно-рятувальну службу й до прибуття вогнеборців самотужки намагався приборкати полум’я, однак безрезультатно.

Реклама

Для ліквідації загорання задіяли бійців 5-ї державної пожежно-рятувальної частини. Наразі правоохоронці працюють над з’ясуванням причини виникнення пожежі. Завдані збитки також встановлюються, адже вогонь знищив транспортний засіб.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно