Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Ми створили сайт, який буде максимально простим та зручним для користувачів, - головний редактор «PMG.ua»

Ми створили сайт, який буде максимально простим та зручним для користувачів, - головний редактор «PMG.ua»

Ми створили сайт, який буде максимально простим та зручним для користувачів, - головний редактор «PMG.ua»
ВІДЕО ДНЯ

Вчора в прес-центрі «Панорама» відбулась презентація оновленого інтернет-видання «PMG.ua». Команда розробників ресурсу спільно з журналістами презентували абсолютно новий, сучасний та зручний веб-проект. Мета оновленого ресурсу амбітна – стати лідером закарпатського сегменту всесвітньої мережі, найвідвідуванішим закарпатським інформаційним сайтом.

Розпочалось представлення сайту розповіддю головного редактора Івана Гарагонича про ідею та концепцію «PMG.ua».

Реклама

«Інтернет йде в ногу з часом. А з ним розвиваються і веб-ресурси. Щоб бути лідером, необхідно йти в темпі сучасного світу. На інтернет-виданні «Панорама Мукачева» журналісти використовували застарілі технології, якими складно передати повну інформаційну картину дня. Тому, використовуючи новітні технології та задуми, ми створили оновлений сайт, який буде максимально простим та зручним для користувачів», - зазначив головний редактор «PMG.ua». 

Оновлений інформаційний майданчик об’єднав у собі усі проекти «Panorama Media Group» - газету «Панорама», видання «Панорама Плюс Бізнес», прес-центр «Панорама» та оновлене інтернет-видання «PMG.ua». Так, до прикладу, читачі онлайн-видання матимуть змогу не тільки побачити загальну інформацію, яка розміщена у свіжому номері газети, але й, не відходячи від власного пристрою, оформити передплату як на паперову, так і на електронну версію газети на будь-який період за допомогою своєї банківської картки. При цьому читач, зайшовши в свій особистий персональний кабінет, може з легкістю завантажити актуальний номер чи переглянути архів номерів. Це перший подібний досвід на Закарпатті, адже раніше жодне обласне друковане видання не реалізовувало подібного роду практику.

Реклама

Заступник головного редактора інтернет-видання Олег Русин розповів присутнім про зручність та простоту у користуванні інтернет-ресурсом. Зокрема, він наголосив на тому, що у будь-якому місці, у будь-який час, з будь-якого пристрою читач зможе дізнатись про найсвіжіші та найоперативніші новини Закарпаття.

«Найперше, що якісно відрізняє PMG.ua від інших видань – це адаптивність. Ми помітили, що з кожним днем аудиторія користувачів, які заходять на сайт зі смартфонів та планшетів, невпинно росте. Зараз відсоток мобільного трафіку на сайті досить таки значний. Впевнені, адаптивний дизайн буде гідно оцінений в першу чергу тими читачами, які переглядають наші новини на мобільних пристроях», – зазначив Олег Русин.

Редактор стрічки новин Андрій Слохіняк відмітив, що попри зміни дизайну та розвиток інтернет-видання, інформаційна складова, яка є його головною частиною, незмінна. «Наше завдання — жити суспільством, жити і розуміти те, що у ньому відбувається, висвітлювати усі точки зору. Для нас є важливими європейські цінності журналістики, як неупередженість, оперативність, компетентність та інтерактивність. Адже ми працюємо для Вас, для нашої аудиторії», - йдеться у розповіді редактора стрічки новин. 

Реклама

Головний бар’єр, який ставили перед собою розробники та журналісти, пройдений: тепер читач зможе зручно та швидко отримувати всю найоперативнішу інформацію з життя міста, району та області. 

Як зазначив у своєму виступі шеф-редактор «Panorama Media Group» Василь Гарагонич, колектив однодумців вчергове зміг довести, що в інформаційному полі головне не кількість, а якість.

«Цим проектом ми ламаємо стереотипи відсутності незалежних та вільних медіа в краї. Використовуючи принцип конвергентної редакції, коли один і той же журналіст, перебуваючи на події, готує публікацію про неї одразу для кількох медіа різного типу, ми вбиваємо одразу двох зайців. А найголовніше, читач має змогу отримувати не тільки оперативну інформацію за допомогою інтернет-видання, але й аналітичну – читаючи газету», - відзначив Василь Васильович.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно