Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Талановиті діти Закарпаття відпочиватимуть у Чинадієві

Організацію оздоровлення обдарованих дітей у спеціалізованому літньому таборі "Гармонія" на базі дитячої школи мистецтв смт. Чинадієво Мукачівського району обговорили в Ужгороді. Цьому була присвячена нарада директорів шкіл естетичного виховання та начальників міськрайвідділів і управлінь культури області, що відбулася 3 червня на базі Ужгородської ДМШ №1 ім. П.Чайковського.

ВІДЕО ДНЯ

Табір "Гармонія", започаткований у 1993-му році, донині залишається родзинкою дитячого літнього відпочинку. Поряд із насиченою оздоровчо-розважальною програмою діти повноцінно охоплені творчістю і профнавчанням під наглядом досвідчених фахівців – викладачів Ужгородського державного музичного училища, - йдеться у повідомленні Управління культур Закарпатської ОДА.

Перша половина дня проходитиме в творчій роботі, тому табір жартома називають "п’ятою навчальною чвертю". За традицією, під час відкриття зміни діти виконують твори, які принесли їм перемогу на конкурсах, а вже на завершальному концерті у великому залі на 450 глядачів демонструють, чому встигли навчитись у таборі. Нерідко, в "Гармонії" формуються творчі колективи, які продовжують спільно музикувати і після літнього відпочинку.

Реклама

Для цьогорічного таборування управління культури облдержадміністрації скерувало 100 тисяч гривень на впорядкування матеріально-технічної бази табору, витрати на відвідання відпочивальниками культурно-розважальних об’єктів в області, оплату праці педагогів. Також, частина з коштів із дольовою участю профспілки працівників культури Закарпаття закладена у вартість путівки.

Перша зміна, в яку відпочиватиме майже сотня переможців конкурсів (від районних до міжнародних), стартує 20 червня і триватиме 21 день. А другу зміну вже 11 липня сформують із юних художників і дітей, чиї батьки працюють у сфері культури (тривалість зміни 14 днів).

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно