Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Вулицю Пушкіна у Мукачеві зроблять односторонньою, а на Берегівській не буде паркувальних місць

Вулицю Пушкіна у Мукачеві зроблять односторонньою, а на Берегівській не буде паркувальних місць

Вулицю Пушкіна у Мукачеві зроблять односторонньою, а на Берегівській не буде паркувальних місць
Нещодавно з'явилась інформація про те, що на одній з головних транспортних артерій Мукачева – вулиці Пушкіна, буде односторонній рух. Це повідомлення викликало жваве обговорення серед громадськості...

Нещодавно з'явилась інформація про те, що на одній з головних транспортних артерій Мукачева – вулиці Пушкіна, буде односторонній рух. Це повідомлення викликало жваве обговорення серед громадськості міста. Тому інтернет-видання "Панорама Мукачева" вирішило поцікавитись, чому саме на цій вулиці зміниться транспортний трафік.

ВІДЕО ДНЯ

Начальник управління міського господарства Мукачівського міськвиконкому Віталій Гільтайчук пояснив кореспонденту про причини такого рішення.

"По-перше, ми турбуємось за безпеку дітей. На території вулиці Пушкіна знаходяться декілька шкіл. І перед початком навчального процесу збільшується кількість транспорту у центральній частині міста. Як наслідок, збільшується небезпека для дітей на дорозі", – зазначив посадовець.

Реклама

"По-друге, ми хочемо розвантажити рух у центральній частині міста. Зокрема, у час-пік, коли рух автотранспорту паралізований через великі затори. Тому ми вирішили, що до центру Мукачева можна буде добратись тільки через вулицю Берегівську", – мовив Віталій Гільтайчук.

"По-третє, планується збільшення парковочних місць. Зазвичай ті, хто не може зупинитись на вулицях Пушкіна та Ілони Зріні, паркується на вулиці Берегівській. Щоб на останній вулиці рух автотранспорту був без жодних навантажень, там місць парковки не буде передбачено. Зате на вулиці Пушкіна планується як односторонній рух, так і одностороння парковка. Тобто, на лівій частині дороги їздитиме транспорт, а на правій - буде парковка. Ми плануємо позначити місця для зупинок", – повідомив начальник управління міського господарства.

Реклама

Як він розповів, усі ці заходи проводяться з експериментальною метою. Якщо випробування вдасться, то в перспективі планується розширення центральної частини міста за рахунок вулиці Пушкіна.

До слова, у майбутньому також плануються зустрічі з перевізниками для обговорення цієї ситуації.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно