Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

67 учасників АТО отримали у Берегові земельні ділянки

67 учасників АТО отримали у Берегові земельні ділянки

8 червня міський голова Золтан Бабяк провів традиційну нараду з усіма керівниками управлінь та відділів міської ради.

ВІДЕО ДНЯ

Акцентом доповіді начальника відділу економіки було питання вуличної торгівлі. Загалом вже розпочалась робота щодо урегулювання цієї проблеми в районі УСБ „Закарпаття”. Також міський голова зауважив, що потрібно більше працювати з автоперевізниками, адже з чотирьох маршрутів у місті діє лише один.

Начальник фінансового управління Ольга Андришин інформувала присутніх, що місто виконує бюджет на 147% (6,315,8 млн. грн.). Збір з акцизну у травні склав близько 1 млн. гривень. За статистичними даними Берегово піднялось з 17-го на 7 місце в області по рівню середньої заробітної плати. Заборгованостей по соцвиплатам наразі немає.

Реклама

Загалом у Берегові, як повідомив Анатолій Поважук, станом на червень зареєстровано 20 156 виборців.

В. о. начальника культури Ольга Матей інформувала, що найближчим часом готується прем’єра спільної театральної постановки „Берегсаз” за участі двох театрів міста – українського та угорського. Під час апаратної наради мер підняв питання щодо створення робочої групи з організації Дня міста. Наразі міська рада планує провести урочисте свято у вересні. У проведенні свята обіцяють допомогти і міста-побратими Берегова

Реклама

В управлінні соціального захисту повідомили, що на території Берегова знаходяться 103 переселенців (з них 75 дорослих та 28 дітей). Останнім часом знято з обліку — 14 (в основному вони повернулись до рідних домівок чи виїхали за межі Закарпатської області). За субсидіями звернулися 686 громадян, а 425 вже її нарахували. Таку різницю Оксана Кондрич пояснює тим, що у мешканців міста виникають певні неточності з газовим господарством, водоканалом, підприємством „БерегВертікал”.

Олександрія Садварі інформувала, що за останні два тижні у Берегові було виявлено трьох дорослих жебраків. Варто зазначити, що всі вони немісцеві. За законом їх чіпати можна тільки в тому випадку, якщо вони загрожують іншим жителям міста. Також протягом останніх двох тижнів було організовано два рейди по місту щодо виявлення неповнолітніх жебраків. Начальник служби  у справах дітей додала, що у Берегові є два кандидати на створення прийомної сім’ї. Загалом за цілий рік усиновлено 24 дитини.

Ярослава Федур, консультант з питань учасників АТО, сповістила, що наразі у Берегові зареєстровано 100 учасників АТО. З них 82 подали заяви на отримання земельної ділянки. 67 військових вже отримали їх, а 15 ще чекають.      

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно