Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Виноградові обговорили новий Генплан міста

У Виноградові обговорили новий Генплан міста

Презентацію Генплану розвитку Виноградова на наступні 25 років провели науковці київського інституту «Діпромісто» ім. Ю.Білоконя.
Обговорення проводилося за участі робочої групи, до якої входять керівники служб - санітарної, екологічної, архітектурної, комунальної, водогосподарської та інших.

ВІДЕО ДНЯ

Науковці вже другий рік працюють над перспективним планом розвитку Виноградова,- розповів заступник міського голови Василь Ціцей. – Робота ця ведеться у двох напрямках: актуалізація діючого плану та внесення змін до Генерального плану.

Після презентації фахівці інституту приймали зауваження та пропозиції місцевої влади і органів державного нагляду. Це допоможе їм передбачити на перспективу ефективне функціональне зонування, можливість розвитку інфраструктури, інженерного забезпечення, житлового будівництва, охорони навколишнього середовища для якомога кращого забезпечення умов проживання та відпочинку населення.

Реклама

Доробити план розвитку планують вже до серпня-вересня цього року. Після цього його винесуть на обговорення громадськості.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно