Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

З Тячівщини у зону АТО відправили три автомобілі

З Тячівщини у зону АТО відправили три автомобілі

Учора на Тячівщині відбулася чергова відправка техніки для потреб військових, які захищають територіальну цілісність нашої країни.

ВІДЕО ДНЯ

Як розповів керівник волонтерського центру "Горгани" Богдан Колодницький – це не перша така акція.  Загалом, з часу проведення АТО мешканці району активно допомагають нашим бійцям як продуктами харчування,  так і матеріальними засобами, всім необхідним. З військовими бригадами налагоджено тісний зв’язок, тож волонтери дізнаються про їх потреби, - зазначили у Тячівській райдержадміністрації. 

-  Наразі відчувається нестача в техніці, яка б допомагала у проведенні  дислокації, підвозу бійців тощо. На цьому й були зосереджені зусилля волонтерів та небайдужих мешканців району, які долучилися до сьогоднішньої акції, -  наголосив волонтер.

Реклама

Перше авто - «ГАЗ-66»  - віддав волонтерам ПАТ «Закарпатський завод «Електроавтоматика». Як відмітив директор Микола Левицький, даний автомобіль знаходився у них на складі, має всього 36 км пробігу на спідометрі.

Його треба було трохи підварити, поміняти масла, колеса тощо.  За два тижні автомобіль відремонтували та підготували до відправки на фронт волонтери з смт. Тересви на чолі з Юрієм Данилюком.  Дане авто стане в нагоді бійцям 5-го батальйону ДУК «Правий Сектор». 

Реклама

Інший, потужний позашляховик «Range Rover», придбаний за сприяння підприємців Тячівщини та т.в.о. голови Тячівської РДА Василя Йовдія, вирушить у Широкине , для спецгрупи «Правого Сектору».

Ще один позашляховик - для командира батальйону «Січ» та «Легіону Свободи» Олега Куцина - придбали підприємці Тячівщини. Для нього авто у Піски доставить особисто керівник волонтерського центру «Горгани» Богдан Колодницький та водій з Тячівської РДА Корчі Мейсарош.

Прийшов передати привіт та дещо з домашнього на фронт сину Олегу його батько Іван Куцин.

Реклама

- Бажаю всім здоров’я, щоб чим скоріше ця біда закінчилася і ми могли вільно дихати у нашій незалежній державі, - наголосив він .

Відтак т.в.о. голови Тячівської райдержадміністрації Василь Йовдій щиро подякував всім, хто долучився до збору допомоги та закупівлі автомобілів та вручив ключі бійцям, які  доправлять автомобілі у зону АТО.

За доброю християнською традицією відбулося освячення вантажу, яке здійснив настоятель греко-католицької церкви Успіння Пресвятої Богородиці Йосип Штогрин. Всі автомобілі наповнені запасами води для бійців.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно