Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

"Мукачівприлад" підтримує російську армію?

"Мукачівприлад" підтримує російську армію?
Журналісти місцевого видання "Наша справа" повідомили, що на території заводу "Мукачівприладу" виробляють запчастини до російської військової техніки. Про це розповіла особа, близька до Мукачівської...

Журналісти місцевого видання "Наша справа" повідомили, що на території заводу "Мукачівприладу" виробляють запчастини до російської військової техніки. Про це розповіла особа, близька до Мукачівської міської ради. "Я часто вночі проїжджаю через міст біля ГІДу і бачу, що у колишньому 12-му цеху горить світло. Коли поцікавився, що там роблять, то отримав відповідь, що це секретна інформація, бо виготовляються деталі на замовлення Російського Міноборони", - зазначило джерело.

ВІДЕО ДНЯ

Кореспондент інтернет-видання "Панорама Мукачева" поцікавився у керівництва заводу, чи справді на його території виготовляється оборонна техніка для країни-агресора.

Голова правління ПАТ "Мукачівприлад" заперечив інформацію про виробництво деталей для російської "оборонки": "Востаннє ми оборонною промисловістю займались майже п'ять років тому. Хоча хотіли відійти від такого виду діяльності ще п'ятнадцять років тому. Зараз ми виробляємо промислову продукцію лише для дизельних двигунів".

Реклама

Однак при цьому очільник товариства додав, що справді, з Росії надходять замовлення на підприємство, а саме, від Коломенського тепловозобудівного заводу імені Куйбишева. Вони є єдиним замовником із сусідньої країни. Та, за словами Сергія Ленд'єла, основним ринком збуту виробленого товару є Україна.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно